Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

ANA MIŠLOV ODBILA ZAHTJEV ZA IZUZEĆIMA Odluka o izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu bit će donijeta danas!

08.02.2019. 14:38
ANA MIŠLOV ODBILA ZAHTJEV ZA IZUZEĆIMA Odluka o izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu bit će donijeta danas!


Nakon što je današnja sjednica izvanraspravnog vijeća Općinskog suda u Zadru na kojoj je trebala biti donijeta odluka o izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu, nepravomoćno osuđenog na pet godina zatvora za premlaćivanje djevojke  prekinuta zbog zahtjeva Daruvarčeva odvjetnika, Borisa Radmana, koji je zatražio izuzeće izvanraspravnog vijeća, predsjednice suda Ane Mišlov te predsjednika Županijskog suda u Zadru Borisa Babića, tu nije bio kraj priče.
Naime, Ana Mišlov, predsjednica Općinskog suda u Zadru odbacila je ovaj zahtjev čime je automatizmom sazvana druga sjednica, odnosno ista je nastavljena.
Izvanraspravno vijeće Općinskog suda u Zadru do kraja dana mora donijeti odluku o ukidanju istražnog zatvora te izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu, zabranu prilaska žrtvi, redovito javljanje policiji, ali i oduzimanje putovnice i osobne iskaznice kako ne bi napustio Hrvatsku.