Dio raskrižja na Jazinama sutra se pušta u promet

Slika korisnika mkvanja
Rekonstrukcija na pola puta
U Hrvatskim cestama doznajemo kako se cijelo raskrižje Ulica Marka Marulića i Zrinsko-frankopanske ulice planira završiti do 23. veljače 2019
Vedran SITNICA
Riječ je o nastavku radova na obnovi državne ceste DC 407

Prva faza rekonstrukcije i radova na jednom od najprometnijih raskrižja (raskrižje Obale kralja Tomislava/Ulice Marka Marulića/ Zrinsko-frankopanske ulice), a koji su započeli 10. siječnja 2019., približava se kraju. Kako saznajemo od Hrvatskih cesta, dio raskrižja na Jazinama, na kojemu se još uvijek izvode radovi, planira se pustiti u promet 9. veljače 2019. nakon čega započinju radovi na dijelu raskrižja preko kojega se trenutno odvija promet.

- Riječ je o nastavku radova na obnovi državne ceste DC 407. U prvoj fazi zamijenjena je i ojačana kolnička konstrukcija ceste, tvrtka EVN ugradila je plinovod, isto tako Vodovod d.o.o. Zadar zamijenio je dotrajalu vodovodnu cijev koja vodom opskrbljuje Poluotok, dok je Odvodnja d.o.o. Zadar zamijenila šahtove kako bi okončala povremene neugodne mirise. Zamijenjene su i semaforske konzole te kompletne semaforske instalacije, priopćili su iz Hrvatskih cesta dodajući kako se cijelo raskrižje Ulice Marka Marulića i Zrinsko-frankopanske ulice planira završiti do 23. veljače 2019.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno