MISLAV KAROGLAN Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu

Slika korisnika mkvanja
Trener momčadi sa Stanova nakon pobjede nad Slogom iz Mravinaca
Posebno sam zadovoljan prvim poluvremenom kada smo stvorili niz prilika. Nažalost, nismo ih uspjeli iskoristiti osim jedne kada je Repić zabio za naše vodstvo, a pokazalo se i za konačnu pobjedu. Zadovoljan sam jer je lopta u odnosu na prijašnje utakmice za nijansu bila brža što sam i očekivao s obzirom na kvalitetan travnjak na kojem smo igrali - kazao je Zadrov trener
Vedran SITNICA
NEMA PREDAHA - Mislav Karoglan

Sloga je arhivirana. Zadar je u četvrtoj po redu oglednoj  utakmici koju je odigrao tijekom priprema za nastavak natjecanja u Drugoj HNL slavio u Vranjicu pobijedivši momčad iz Mravinaca. Jurić je bio  asistent, a Repić egzekutor za jedini pogodak koji su Zadrani utrpali u  mrežu Sloge. Zadar je diktirao tempo, stvorio veći broj prigoda, ali i Mravinčani su se predstavili u jako dobrom svjetlu. I u nekoliko navrata zaprijetili momčadi sa Stanova. Uostalom, da su kvalitetna momčad svjedoči dovoljno  i podatak iz osmine finala Hrvatskog kupa kada su na  svom travnjaku namučili zagrebački Dinamo. Mislav Karoglan, trener  momčadi sa Stanova, bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 

- Moji dojmovi su dobri, rekao bih čak i jako dobri - kazivao je Zadrov  strateg nakon pobjede nad Slogom iz Mravinaca.

- Posebno sam zadovoljan prvim poluvremenom kada smo stvorili niz  prilika. Nažalost, nismo ih uspjeli iskoristiti osim jedne kada je Repić zabio za naše vodstvo, a pokazalo se i za konačnu pobjedu. Zadovoljan  sam jer je lopta u odnosu na prijašnje utakmice za nijansu bila brža što  sam i očekivao s obzirom na kvalitetan travnjak na kojem smo igrali.  Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu u tom smislu. Imamo nekih problema s ozljedama što je posljedica uvjeta u kojima radimo.

Utakmica protiv Sloge je tijekom svih 90 minuta bila vrlo živa s jakim tempom.

- Poznajem momčad Sloge i znao sam da je riječ o vrlo kvalitetnoj ekipi. Prvi su u Županijskoj ligi i glavni pretendenti za ulazak u Treću HNL  jug. Ovo je bio odličan test za nas i u konačnici sam zadovoljan onime  što su prikazali moji igrači. Naravno, u obzir treba uzeti i to da nam nedostaje određeni broj igrača zbog ozljeda i da bi s njima vrlo vjerojatno  sve izgledalo još i bolje.

U subotu na Stanove stiže HAŠK protiv kojeg će Zadrani odigrati još  jednu u nizu oglednih utakmica.

- HAŠK je ambiciozna momčad iz Treće lige koja se bori za vrh. S obzirom na to možemo očekivati kvalitetan nogomet. Pokušat ćemo se nametnuti, imati posjed. Nadam se da ćemo igrati još okomitije jer još uvijek lopta ide previše okolo s obzirom na ono što ja očekujem i želim od  svoje momčadi - kazao je u kraćem razgovoru Mislav Karoglan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno