Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

MISLAV KAROGLAN Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu

08.02.2019. 13:45
MISLAV KAROGLAN Očekujem  da rastemo  iz utakmice  u utakmicu


Sloga je arhivirana. Zadar je u četvrtoj po redu oglednoj  utakmici koju je odigrao tijekom priprema za nastavak natjecanja u Drugoj HNL slavio u Vranjicu pobijedivši momčad iz Mravinaca. Jurić je bio  asistent, a Repić egzekutor za jedini pogodak koji su Zadrani utrpali u  mrežu Sloge. Zadar je diktirao tempo, stvorio veći broj prigoda, ali i Mravinčani su se predstavili u jako dobrom svjetlu. I u nekoliko navrata zaprijetili momčadi sa Stanova. Uostalom, da su kvalitetna momčad svjedoči dovoljno  i podatak iz osmine finala Hrvatskog kupa kada su na  svom travnjaku namučili zagrebački Dinamo. Mislav Karoglan, trener  momčadi sa Stanova, bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi. 
– Moji dojmovi su dobri, rekao bih čak i jako dobri – kazivao je Zadrov  strateg nakon pobjede nad Slogom iz Mravinaca.
– Posebno sam zadovoljan prvim poluvremenom kada smo stvorili niz  prilika. Nažalost, nismo ih uspjeli iskoristiti osim jedne kada je Repić zabio za naše vodstvo, a pokazalo se i za konačnu pobjedu. Zadovoljan  sam jer je lopta u odnosu na prijašnje utakmice za nijansu bila brža što  sam i očekivao s obzirom na kvalitetan travnjak na kojem smo igrali.  Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu u tom smislu. Imamo nekih problema s ozljedama što je posljedica uvjeta u kojima radimo.
Utakmica protiv Sloge je tijekom svih 90 minuta bila vrlo živa s jakim tempom.
– Poznajem momčad Sloge i znao sam da je riječ o vrlo kvalitetnoj ekipi. Prvi su u Županijskoj ligi i glavni pretendenti za ulazak u Treću HNL  jug. Ovo je bio odličan test za nas i u konačnici sam zadovoljan onime  što su prikazali moji igrači. Naravno, u obzir treba uzeti i to da nam nedostaje određeni broj igrača zbog ozljeda i da bi s njima vrlo vjerojatno  sve izgledalo još i bolje.
U subotu na Stanove stiže HAŠK protiv kojeg će Zadrani odigrati još  jednu u nizu oglednih utakmica.
– HAŠK je ambiciozna momčad iz Treće lige koja se bori za vrh. S obzirom na to možemo očekivati kvalitetan nogomet. Pokušat ćemo se nametnuti, imati posjed. Nadam se da ćemo igrati još okomitije jer još uvijek lopta ide previše okolo s obzirom na ono što ja očekujem i želim od  svoje momčadi – kazao je u kraćem razgovoru Mislav Karoglan.