Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Vrančić kandidat za gradonačelnika, dogradonačelnici Kasap i Grgurović?

Autor: Z L

07.03.2009. 23:00
Vrančić kandidat za gradonačelnika, dogradonačelnici Kasap i Grgurović?

Foto: Zvonko KUCELIN



Zvonimir Vrančić kandidat je HDZ-a za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. S vrančićevim imenom se dugo špekuliralo, a posljednja dva mjeseca postajalo je izvjesno kako na tom mjestu neće ostati Živko Kolega.
Prvi Vrančićevi suradnici, u slučaju pobjede, bit će Dražen Grgurović, dosadašnji gradonačelnik i jedno novo lice – Darko Kasap. Kasap je direktor Vodovoda, a posljednjih dana spominjan je čak i kao kandidat za gradonačelnika.
Tako je odlučeno na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora stranke. Iz “koalicije” je nestao HSP, čiji je dogradonačelnik Rade Škarica ranije najavio kandidaturu za gradonačelnika, ali je u posljednje vrijeme izgledalo kako je od nje odustao, pa tako nije označen kao kandidat niti na predstavljanju u središnjici HSP-a. HDZ-u ostaju koalicijski pregovori s HSLS-om, HSS-om i HSP-om, no glavna mjesta već su određena.
Zvonimir Vrančić javnosti je poznat kao ravnatelj Opće bolnice, predsjednik Gradskog vijeća, nekadašnji predsjednik KK Zadar, a jedina “mrlja” na karijeri je članstvo u HNS-u. Bit će zanimljivo vidjeti tko bi u tom slučaju preuzeo vodstvo bolnice.
– uskoro više –