Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Briljirao Matej Lebo

07.04.2011. 22:00
Briljirao Matej Lebo


Održan je 12. međunarodni kickboxing turnir Bihać Open 2011. na kojemu su sudjelovali Kickboxing klubovi Benkovac i Polača pod zajedničkim imenom Team MI6. Tradicionalno članovi MI6 postižu odlične rezultate, iako se i kod njih dogodila smjena generacija. Na ovom turniru je odličan bio Matej Lebo, koji je osvojio dvije zlatne medalje, u semi i light contactu kategorije (-79 kg).
Sveukupno je Team MI6 osvojio devet zlatnih, pet srebrnih i pet brončanih medalja, a proglašen je i najboljim klubom turnira. Najbolja u light contactu je bila Anđela Bobanović, dok je najbolja mlada nada postala Karla Erlić kojoj je ovo bilo prvo natjecanje, a ponosno se popela na najviše postolje.
Zlatom su se okitili Antonela Peraić u uzrastu kadetkinja u disciplini semi contact, Karmen Galac, Anđela Bobanović u light contactu, Karla Erlić u semi contactu, Dino Buterin u kadetskom uzrastu u semi contactu, Nikola Perković u semi contactu, Marino Šestan u light contactu.
Danijela Perković je osvojila srebro i broncu u semi contactu u dvije različite težinske skupine, a Sanja Soldo je također osvojila srebro, kao i Karla Bobanović i Ivan Milićević. Bronce su osvojili Beta Hasanović, Marin Trdišević i Bruno Mikulić te Nikola Perković.
Odlični sportaši neće imati mnogo vremena za odmor, pošto se već moraju spremati za Svjetski Kup koji će se održati u svibnju u Mađarskoj.
– Težimo podignuti kickboxing sport na višu razinu, nastojimo se što više angažirati u pogledu stvaranja uvjeta za mlade u Zadarskoj županiji. Rezultati na BiH Openu su rezultat velikog zalaganja i rada našeg – rekao je Borislav Mikulić, voditelj tima.