Kaznene prijave petorici muškaraca za ubojstva u pokušaju i teške tjelesne ozljede u pokušaju

Slika korisnika mkvanja
Dovršeno kriminalističko istraživanje
Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 4 muške osoba u dobi od 37, 26, 21 i 19 godina te jednim maloljetnikom, koje se sumnjiči da su počinili kazneno djela ubojstva u pokušaju i teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Naime, 3.4.2019. godine u 16,45 sati u Biogradu osumnjičeni su fizički napali 43-godišnjaka, uslijed čega su mu nanesene tjelesne ozljede sa staklenom bocom, a kad mu je u pomoć pristigao 54-godišnjak, njega su također fizički napali te ga je tom prilikom 37-godišnjak fizički ozlijedio i razbijenom staklenom bocom porezao po vratu, nakon čega su se osumnjičeni udaljili.

Zbog zadobivenih ozljeda 43-godišnjaku i 54-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su im konstantirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstvo u pokušaju i teška tjelesna ozljeda u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nakon čega i sucu istrage Županijskog suda .

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju 26-godišnjak, 21-godišnjak, 19-godišnjak te maloljetnik predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nakon čega i sucu istrage Županijskog suda, odnosno sutkinji za mladež.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.5 (2 glasova)