U srpnju na Višnjiku nogometni razvojni kamp AC-a Milan

Slika korisnika mkvanja
U sklopu Dječjega razvojnog centra velikoga talijanskog i europskog kluba
SC Višnjik
Kamp jučer prigodno predstavljen javnosti na konferenciji za novinare u Press centru ŠC-a Višnjik

U mjesecu srpnju u ŠC-u Višnjik održat će se kamp za djevojčice i dječake u organizaciji DSR-a Zadar sport, ŠC Višnjik i AC-a Milan. Taj je kamp jučer prigodno predstavljen javnosti na konferenciji za novinare u Press centru ŠC-a Višnjik.

– Ovaj je kamp jedan od mnogih u organizaciji AC-a Milan u sklopu Dječjega razvojnoga centra toga velikoga talijanskoga i europskoga kluba. ŠC Višnjik izvrstan je domaćin takvoga sadržaja, a valja istaknuti da Milanov Dječji razvojni centar ima oko 60 trenera najvišega stupnja kvalifikacija, te izvrsne programe – kazao je u uvodu Anastazio Bajlo iz DSR-a Zadar sport.

On je dalje iznio podatak da će u zadarskom kampu od osmog do 12. srpnja, djelovati četiri trenera iz AC-a Milan, te nekoliko ovdašnjih stručnjaka među kojima će biti i jedna trenerica, posebno zadužena za djevojčice.
– Program kampa uključuje cjelodnevne aktivnosti i različite sadržaje uključujući i obrok – zaključio je Bajlo.

Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, izrazio je zadovoljstvo suradnjom s organizatorima, a navlastito s AC-om Milan:
– Počašćeni smo što će ŠC Višnjik i Zadar biti domaćin jednom od najvećih talijanskih, europskih i svjetskih klubova. ŠC Višnjik ima sve uvjete za kvalitetnu realizaciju ovakvih i sličnih kampova. Zahvaljujem na suradnji i očekujemo da će ona potrajati dugo na obostrano zadovoljstvo.

O nekim pojedinostima govorio je nadalje Davide Gatti, direktor Dječjeg razvojnog kampa AC-a Milan.
– Ovaj naš centar ima nekoliko ciljeva i raznolikim programima okuplja mnogo mladih koji dobiju edukaciju i zabavu, druže se… Milan ima niz stalnih središta u Italiji i u Europi i bilo bi nam zadovoljstvo da jedno od njih ubuduće bude i u Zadru – rekao je, uz ostalo, Gatti.

Voditelj kampa i glavni trener Massimiliano Spica rekao je da će program kampa biti raznolik i dodao:
– Bit će i zahtjevan, ali on je sastavljen tako da uz nogomet obuhvaća i basket, nogomet na pijesku i slično. Bitno je i da su svi polaznici kampa potpuno ravnopravni u svim sadržajima, a već je ustaljeni običaj da ponajbolji iz svih održanih kampova dobiju poziv za boravak u Milanu na našem festivalu nogometa. Tako će i najbolji iz Zadra biti pozvani na taj događaj.

O svim ostalim informacijama i cjelokupnom programu zadarskoga srpanjskoga kampa AC-a Milan, organizatori će kontinuirano informirati javnost.(visnjik.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)