Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nudi stroj za izlječenje covida-19 pomoću svjetlosnog spektra Sunca

08.04.2021. 11:45


Davor Peić – Gun je umjetnik i izumitelj, Hrvat iz Sukošana koji želi promijeniti svijet.
– Imam izum za zaustavljanje i izlječenje od koronavirusa COVID-19, uređaja s kojim bi s dva ili tri tretmana godišnje bio rješenje za sve bolesti. Naime, stroj za liječenje u potpunosti uništava karcinome, pataloška stanja i sve tipove virusa, tvrdi Davor Peić, kojeg po obiteljskom nadimku, kojih u Sukošanu ima oko 220, prijatelji jednostavno zovu Davor Gun.


Vedska civilizacija
Da je Lijepa Naša puna genijalnih umova odavno nam je poznato, a hoće li Davor Peić – Gun postati jedan od najpoznatijih hrvatskih izumitelja čiji će izumi promijeniti cjelokupno društvo i unijeti inovacije u svijet koji poznajemo, kao i one čija su otkrića napravila dobar temelj za buduće promjene, pokazat će vrijeme ispred nas.
– Posjedujem prototip stroja za energetsko fotodinamično liječenje čistom energijom za sve bolesti i viruse, tvrdi Peić.
Izum je svojevrsni produkt indijske civilizacije Vede, koja već tisućljećima izaziva divljenje filozofa, znanstvenika i književnika cijelog svijeta.
– Pristup vedske medicine tijelu je mnogo dublji od našeg "alopatskog". Ona promatra tijelo kroz svemir u kojem postoji prirodna ravnoteža elemenata od kojih je izgrađen ovaj svijet pa tako i tijela živih bića, objašnjava Peić.
Kada je ravnoteža zemlje, vode, vatre, zraka i etera narušena, tijelo postaje sklono određenim bolestima te je, kaže on, potrebno vratiti prirodnu ravnotežu u tijelu.


Spreman pokazati i dokazati
– Moj stroj radi samo uz upotrebu svjetla, čiste energije, kompletnog dijela svjetlosnog spektra Sunca, tvrdi Davor Peić, umjetnik i izumitelj iz Sukošana.
Tijekom liječenja pomoću revolucionarnog stroja tijelo uopće nije izloženo rendgenskim zračenjima i ima nula rendgena, jednostavno nema radijacije niti bilo koje komplikacije.
– Princip rada stroja neću otkrivati jer izum izumitelju netko treba adekvatno i platiti. Naime, dokaznu dokumentaciju posjedujem kao i nacrt izuma za čiju predaju tražim financijsko osiguranje. Ad hock sam spreman pokazati i dokazati na pacijentu dragovoljcu medicinsko djelovanje mog koncepta, naravno uz asistenciju visoko stručnog tima liječnika. Otkrit ću jedino da će 100-posto učinkovit stroj u konačnici pojedinačno koštati od 150 do 200 milijuna eura, kaže Gun.
Još je 1860. godine, kaže on, teozofkinja Helena Pavlova Glavicka iz Ukrajine, koja je već u dobi od četiri godine govorila šest svjetskih jezika, tvrdila da organizam od Boga stvoren milijunima godina sinkronizira energiju širokog sunčevog spektra, vraća tijelo u normalno fiziološko stanje.




Sto posto čišćenje organizma
– Kod ove metode je 100 posto čišćenje organizma. Ovom se metodom može uništiti svaki tip virusa u ljudskim i inim organizmima i čisti metabolizam organizma, jer su se organizmi milijunima godina sinkronizirali na kompletni spektar Sunčeve energije, te svaki uljez biva uništen za nekoliko dana, ističe Peić.
Dakako ovo je, kaže on, preventivno liječenje za dizanje imuniteta, dobivanje vrhunskog nivoa imuniteta za sve bolesti i viruse.
– Sve uz liječničku kontrolu i moguću upotrebu potrebnih medicinskih lijekova i cjepiva, naglašava Peić.
Proces stvaranja izuma počinje s inventivnom idejom, koja može sinuti u trenutku nadahnuća, ali sazrijevanje izuma u pravilu je dugotrajno i složeno.
– Još 2009. uputio sam dopis Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske o pregovorima o predaji izuma, stroja za 100-postotno liječenje cijelog tijela bez mehaničke penetracije i bez ikakvih kemikalija, kaže Peić.
U odgovoru mu je, naime, rečeno da navedeno ministarstvo nije nadležno za provođenje kliničkih ispitivanja u svezi patenata i izuma.


Može biti gotovo za šest mjeseci
– Prije četiri godine bio sam u Rimu kod jednog najpoznatijeg talijanskog i europskog liječnika specijalista za liječenje karcinoma. Međutim, sve je prekinuto jer mi nije uspio osigurati jednomjesečni ili dvomjesečni boravak kako bi se u bolnici i laboratorijima provela istraživanja, proučavanje i eksperimentalne provjere i korekcije na prototipu, da bi konačna verzija izuma bila funkcionalna, navodi Peić.
Davor Peć je protekle godine iz Pošte u Sukošanu na adresu Vlade RH poslao papire o svom izumu. Pozitivno ili negativno mišljenje za provođenje kliničkih ispitivanja lijekova, medicinskih patenata i izuma daje Središnje povjerenstvo pri Agenciji za lijekove i medicinske proizvode.
– Sve bi moglo biti gotovo za šest mjeseci, naravno ako moj izum bude prihvaćen i prođe medicinsko ispitivanje, zaključuje Peić.


U knjigu »Management i poduzetnišvo« ušlo 11 izuma
Sukošanskom izumitelju 11 izuma je ušlo u knjigu »Management i poduzetnišvo«. Ipak, najpoznatiji je po geomagnetskom apsorberu, uređaju koji bi iz statičkog magnetskog polja posebnim postupkom dobivao električnu energiju, što bi bilo otkriće stoljeća i izum za kojim tragaju znanstvenici i izumitelji u svim zemljama svijeta.
– Vlada RH je još 1995. bila zainteresirana za geomagneski apsorber, a i one poslije. Napravljen je umanjeni prototip, ali je zapelo jer nisam htio odati tajnu rada uređaja prije ugovora o međusobnim pravima na revolucionarni izum, da mi ne ukradu izum, govori Peić.
Ipak, proteklog mjeseca dobio je pismo namjere za razvoj i proizvodnju stroja za liječenje od Vjekoslava Majetića, koji se inovacijama bavi cijeli život.
– Vjekoslav Majetić je direktor zagrebačke tvrtke DOK-ING, jedne od najvećih svjetskih proizvođača robota za razminiranje, ističe Peić.