Domaćinima treće poluvrijeme

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Već tradicionalno nogometna momčad Zadarski liječnici tijekom cijele godine odigravaju ili humanitarne ili revijalne utakmice malog i velikog nogometa. U četvrtak predvečer su na Sportskom centru Brig u Galovcu u revijalnoj utakmici "ukrstili skalpele" s veteranskom momčadi ovog ravnokotarskog naselja, samostalnog općinskog središta Galovac.

Za zadarske liječnike predvođene autoritativnim voditeljem Zvonimirom Matasom, zadarskim dogradonačelnikom Draženom Grgurovićem, vratarom "sa sto ruku" Robertom Karlom, nastupili su Ivo Žuvela, Domagoj Kasun, Dražen Zekanović, Tomislav Sorić, Branko Livaković, Zdenko Matas, Davor Nekić i drugi. Za zadarske liječnike vrlo važnu igračku ulogu imao je neizostavno pojačanje Reno Sinovčić te Denis Klarendić. Iako ozlijeđen, Branko Dukić je savjetima i žešćim bodrenjem sokolio svoje igrače.

Suprostavili su im se motivirani, ali i izuzetno gostoljubivi domaćini predvođeni voditeljem Milivojem Burčulom, vratarom Darijom Ćosom i načelnikom Slavkom Šarom. Gotovo neprimjetno utakmicu je priveo kraju nogometni djelitelj pravde, sudac Marko Vujević.

Uz obilje obostranih zgoditaka ova utakmica možda nije nudila uzbuđenja kakva možemo vidjeti na profesionalnim utakmicama. Međutim, bilo je zaista lijepo vidjeti poteze zadarskih liječnika kojima ovaj posao traži ipak malo više kondicije. Izuzetno poletni Galovčani, iako većina njih otežalih, dok su imali snage, po lepršavosti nisu nimalo zaostajali za njima. Gledatelji su imali prilike vidjeti brojne lijepe poteze, driblinge, udarce na gol, pogotke i rezultatske preokrete.

Osim uzbuđenja zbog rezultatske neizvjesnosti treba istaknuti kako je nakon utakmice između ovih "majstora od baluna" odigrano i "treće poluvrijeme", u kojem su ipak dominirali domaći igrači.

 

 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika tikvari4
Pozdrav svima!!! Nisam mislio komentirati ali kako ostati suzdržan,iznenadio sam se ugledavši načelnika općine Galovac u dresu i razigranog a nikad se nije bavio nogometom.Ali dobro priča ja zanimljiva jer se jučer nije pojavio na suđenju za PLJAČKU općine u 2002 godini jer je TEŠKO BOLESTAN.Pa me zaista zanima koji je doktor od prisutnih ispisao ispričnicu ŠARI.A čudno je kako čovjek nije na BOLOVANJU a teško bolestan i danas posljepodne dogovara sa kontraveznim privatnikom IVKOVIĆEM iskapanje grobnica bez ugovora u mjesnom groblju GALOVAC.Ali dobro taj privatnik ima jake veze u policiji pa RADI ŠTO GA VOLJA,jer je on navikao na takav način raditi sa ŠAROM.Stoga bi bilo dobro da netko provjeri moje navode pa da vidimo jesu li ovo BABLJE PRIČE.OVO JE DOKAZ DA NISMO SVI ISTI PRED ZAKONOM ,DOK POŠTENI RADNICI KOJI SU SE BORILI ZA OVU DRŽAVU MORAJU RAZMIŠLJATI HOĆE LI DOBITI PLAĆU KOJU SU ZARADILI ŠARE I LJUDI OKO NJEGA POTPOMOGNUTI JAKIM VEZAMA U POLICIJI I DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU RADE ŠTO IH VOLJA.Sve što pišem odgovorno tvrdim,pa se pitam što tek očekuje moju djecu i znate što nemam se čemu veseliti.
Slika korisnika tikvari4
A da ne zaboravim i VELU BRKIĆA pa njemu date parsto kuna i on piše što ŽELITE.Što sad ne provjeri jeli ŠARE bolestan jeli na bolovanju tko ga mjenja.Neka moje navode demantira,žalosno je da novinar može biti svatko.Ili se boji da ŠARE i njemu kao i novinarki VOKSA ne zaprijeti SMRĆU.Vele Vele popravi se....