Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Nazor: Bila je to dobra utakmica

Autor: Roman Morović

07.05.2013. 22:00
Nazor: Bila je to dobra utakmica

Foto: Zvonko KUCELIN



ANTE NAZOR, TRENER ZADRA
– Bila je dobra utakmica, puna tempa. U prvom poluvremenu smo imali dosta grešaka, posebno u kontroli reketa. Dopustili smo njihovim unutanjim igračima, Radiću, Škifiću i Cincu da se razigraju, a to nismo smjeli. Trebali smo imati prevlast i kontrolu u reketu. Kod +12 u posljednjoj četvrtini smo morali biti pametniji i koncentriraniji, igrati na duže napade, s kvalitetnim kretanjima i ne dopustiti da utakmica ode u egal. Nedostajalo nam je koncentracije kod izvođenja penala. No, dobro je što smo pobijedili u teškoj atmosferi i idemo dalje. Moramo se orijentirati na sljedeću utakmicu, maksimalno ozbiljno shvatiti Alkara i pobijediti pa će nam biti lakše. Drago mi je da se košarka vratila u Rijeku, jer je ona tu domicilni sport. Čestitam treneru Anzuloviću i momčadi na svemu što su napravili ove sezone.
VLADIMIR ANZULOVIĆ, TRENER KVARNERA
– Za pobijediti ovako kvalitetnog protivnika, kakav je Zadar, moramo biti maksimalni, a ovaj put to nismo bili. Stanka zbog ozljede je kod nekih igrača ostavila traga. Vjerovao sam da možemo iznenaditi i malo je nedostajalo. Bili smo u grču, što je i razumljivo, jer smo došli u borbu za četvrto mjesto, što na početku sezone nitko nije očekivao. Dapače, predviđali su nam borbu za ostanak. Ovo je dobra škola za sve nas i nadam se da ćemo izvući pouke. Idemo dalje, glave gore. Čekaju nas još dvije utakmice i nije svejedno kako ćemo završiti sezonu.
GORAN VRBANC, ZADAR
– Bilo je dosta nervoze s obje strane tijekom cijelog susreta. Nama je osiguravao treće mjesto, a njima je bio važan u borbi za polufinale. Htjeli smo čim prije riješiti pitanje pobjednika, ali očito mora uvijek biti neka drama. Vodili smo većim dijelom utakmice, međutim, kada smo napokon otišli na dvocifrenu razliku nismo dobro reagirali i oni su se brzo vratili. No, najvažnija je pobjeda, koju u ovakvoj atmosferi nije bilo lako izboriti.