Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Pristigla samo jedna ponuda za zakup prostora u dvorani

Autor:

07.06.2009. 22:00
Pristigla samo jedna ponuda za zakup prostora u dvorani

Foto: Adam VIDAS



Bailo je najavio je kako bi do kraja ovog mjeseca trebao biti raspisan natječaj za najam 12 poslovnih prostora u sklopu novoizgrađenog zatvorenog bazena
Iako je bilo interesa i upita za zakup BOX-ova, odnosno štandova unutar dvorane, te V.I.P. caffe bara, dobili smo samo jednu ponudu i to onu Turisthotela, rekao je Dino Bailo, direktor sportskog centra Višnjk dodajući kako je Turisthotel dao ponudu samo za najam BOX-ova te će, ako ponuda bude valjana, dobiti svih osam raspoloživih u zakup na pet godina. Za petogodišnji zakup V.I.P. caffe bara nije bilo zainteresiranih pa će uprava dvorane naknadno odlučiti što će napraviti s tim prostorom od gotovo sto metara četvornih te s pripadajućom terasom od 50-ak četvornih metara.
Natječaj za petogodišnji zakup poslovnih prostora u sklopu dvorane bio je raspisan tjedan dana, a otvaranje ponuda je bilo u subotu.
Bailo je istaknuo kako žele posjetiteljima dvorane ponuditi kvalitetnu uslugu te da će se u BOX-ovima unutar dvorane prodavati hrana i piće sukladno Zakonu o športu.
Osim toga najavio je kako bi do kraja ovog mjeseca trebao biti raspisan natječaj za najam 12 poslovnih prostora u sklopu novoizgrađenog zatvorenog bazena.
Podsjetimo, natječaj za davanje u petogodišnji zakup osam BOX-ova te V.I.P. caffe bara objavljen je krajem svibnja i bio je otvoren osam dana. Početna cijena mjesečnog najma BOX-a bila je 8.000 kuna bez PDV-a, dok je za najam caffe bara bilo potrebno ponuditi minimalno 6.000 kuna mjesečno.