Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sletjela u more kod Sfinge

Autor: Suzana Bandić

07.06.2009. 22:00
Sletjela u more kod Sfinge

Foto: Filip BRALA



Zadarska je policija jučer nešto iza 15 sati zaprimila dojavu da je jedan automobil zadarskih registracija upao u more na Trpimirovoj obali kod Sfinge.
Dojavu o ozlijeđenima nisu dobili, a dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla samo vozilo na dnu mora među brodovima, dok vozaču nije bilo niti traga. Međutim, kasnije je utvrđeno da je vlasnica automobila 44-godišnja Zadranka koja je i upravljala vozilom. Kako doznajemo, skliska cesta uslijed kiše koja je jučer padala, te neprilagođena brzina stanju kolnika, razlog su ovoj nesreći.
Srećom Zadranka je, nakon što je sa svojim automobilom “renault thalia” upala u more, ostala trezvena. Uspjela je otvoriti vrata automobila, izvući se vani i otplivati do obale te u cijeloj ovoj “priči” proći bez ogrebotine. Automobil je iz mora oko 17 sati izvukla vučna služba.
Gotovo identična nezgoda dogodila se svega dvadesetak metara dalje prije dva tjedna kada je 29-godišnja Zadranka svojim automobilom upala u more. No za razliku od 44-godišnjakinje, ona je bila lakše ozlijeđena.