Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

U Preku osnovan ogranak Mladeži HDZ-a

Autor: Z L

07.06.2009. 22:00
U Preku osnovan  ogranak Mladeži HDZ-a

Foto: Adam VIDAS



Mladež HDZ-a Hrvatske i Zadarske županije od proteklog je vikenda brojnija za još jedan odbor osnovan u Općini Preko. Za predsjednika Mladeži HDZ-a Preko izabran je Jure Brižić, zamjenici predsjednika su Mate Karlović i Šime Marcelić, dok je nova tajnica Kristina Aghil.
 Osnivačkoj skupštini Mladeži HDZ-a Općine Preko, održanoj u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, nazočili su i gosti – načelnik Općine Preko i potpredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Jerolimov, glavni tajnik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver, te predsjednik Županijskog odbora MHDZ-a Zadarske županije Jurica Žilić.
Jerolimov je u svom govoru naglasio da su članovi mladeži HDZ-a budući nositelji političke vlasti na lokalnoj i državnoj razini. Za sve njihove buduće aktivnosti obećao je punu podršku Općinskog odbora Preko.
Bilaver je pak, u ime 50 tisuća članova MHDZ-a u čitavoj Hrvatskoj, Prečanima čestitao na osnivanju novog ogranka, uz preporuku suradnje na županijskoj i državnoj razini.   
– Nakon osnivačke skupštine odmah počinjemo s radom. Prvo što je predsjedniku mladeži u cilju jest poboljšanje društvenog života mladih na čemu ćemo, uz pomoć načelnika, odmah početi raditi. Pozivamo sve mlade koji su voljni raditi na boljitku života u Preku da nam se pridruže, poručio je predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Preko Jure Brižić.