Dani otvorenih vrata udruge Hippocampus

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 

Udruga za zaštitu okoliša "Hippocampus" povodom Dana otvorenih vrata udruga 2013. "otvara svoja vrata" i poziva predstavnike medija 12. lipnja u vremenu od 11 do 12 sati u Gradsku vijećnicu Biograda na Moru, na adresi Trg kralja Tomislava 5, kao i sve zainteresirane građane 13. i 14. lipnja u vremenu između 15 i 17 sati.

Udruga "Hippocampus" na ovaj način želi upoznati javnost s dosadašnjim radom Udruge te predstaviti plan i program za razdoblje koje slijedi. Svi posjetitelji moći će dobiti informacije o samoj Udruzi i njezinim ciljevima, o uspješno provedenim projektima i inicijativama kao i o aktivnostima i projektima koje se trenutno provode.

Dani otvorenih vrata udruga održavaju se od 12. do 15. lipnja širom Hrvatske. Cilj je događanja građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj (posebice financirane iz javnih izvora) otvaranjem vrata građanima u određenom danu ili danima. Očekuje se predstavljanje aktivnosti, odnosno rezultata projekata, udruga financiranih iz pretpristupnih fondova EU. Dani otvorenih vrata udruga uklapaju se u niz aktivnosti koje se ove godine širom Europe organiziraju povodom obilježavanja Europske godine građana 2013.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno