Održan sastanak organizacijskog jačanja za HNS Zadarske županije

Slika korisnika admin
Autor: 

Zadar je uvijek bio jedan od centara snažnog HNS-a i to se vidjelo na samostalnim izlascima na izbore, pa tako i na posljednjim izborima u Zadarskoj županiji. Zato odavde šaljemo poruku podrške i vjere u naše zadarske kolege i ne sumnjamo u njihov još kvalitetniji rad, poručio je predsjednik Dalmatinskog regionalnog saveza HNS-a i saborski zastupnik Srđan Gjurković sa sastanka organizacijskog jačanja za HNS Zadarske županije održanog protekli vikend.

- Ključ rada HNS-a su uljuđenost, odgovornost, tolerancija i projekti koji se realiziraju. Možemo svakome pogledati u oči i reći što planiramo i što radimo. Ponekad se projekti moraju odgoditi, ali većinu onoga što smo obećali, to smo i odradili, kako na lokalnoj razini, tako i na razini Vlade i Sabora, istaknuo je Gjurković. Napomenuo je kako se za razliku od HDZ-a, koji se vodi destruktivnošću, HNS i njegovi partneri vode odgovornim pristupom, nude rješenja i pokazuju rezultate.

- Hrvatska je izašla iz recesije, industrijska proizvodnja i izvoz rastu, mijenja se struktura gospodarstva. To pokazuje da su Vladine mjere polučile uspjeh, rekao je Gjurković, podsjetivši i na dobre projekte poput energetske učinkovitosti, legalizacije nelegalno izgrađenih objekata te donošenja industrijske strategije.

I član Predsjedništva HNS-a i župan Međimurske županije Matija Posavec izrazio je podršku HNS-ovoj zadarskoj organizaciji.

- Zbog specifičnih unutarstranačkih okolnosti i više razine političke demokracije u Zadru i u Zadarskoj županiji važno imati jak HNS. Zato i ostale županijske organizacije unutar Dalmatinskog regionalnog saveza HNS-a, kao i mi iz drugih županija, trebamo podržati ekipu koja preuzima važnu političku odgovornost u Zadru i županiji. U tom kontekstu imaju punu potporu i Središnjice i drugih županijskih organizacija, poručio je Posavec.

V.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Zadarske županije Milan Stojanov najavio je radno ljeto za HNS.

- Nakon obnove i jačanja podružnice u Benkovcu, HNS je spreman i za nove izbore u tom gradu i može očekivati dobre rezultate, rekao je Stojanov. Najavio je i reviziju čanstva u HNS-ovim podružnicama u Sv. Filipu i Jakovu, Sukošanu i Škabrnji.

U završnici su i pripreme oko organizacije skupštine zadarske podružnice HNS-a, poručio je v.d. predsjednika HNS-a Grada Zadra Ivo Gregov.

- Uskoro će biti zakazana skupština, uspjeli smo pripreme privesti kraju i sve će završiti na planirani način, zaključio je Gregov.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika malipingo
Ha,ha.I ovo je previše za komentar o ovoj "snažnoj" stranci.