Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Santini, Perica i Banović ponovno zaigrali na svojim Stanovima

08.06.2020. 15:08


Zanimljiva nogometna utakmica odigrana je u subotu na zadarskim Stanovima. Nažalost, kako se može i pretpostaviti, nije riječ o prvenstvenom dvoboju Treće HNL jug koja je zbog panedimije koronavirusa naprasno prekinuta. Ali naboj je bio kao na prvoligaškim travnjacima Lijepe naše koja je ovoga vikenda ponovno u pogonu. A kako i ne bi kada su na Stanovima ponovno zaigrali Krševan Santini, Stipe Perica i Igor Banović, a po informacijam koje imamo tu se neće stati.. U svakom slučaju u izostanku prvenstvenih i prijateljskih utakmica, trener Zadra Marko Pinčić sa svojim najbližim suradnicima Josipom Butićem i Zvonimirom Jurićem odlučio je ogranizirati oglednu utakmicu dva sastava Zadra pojačana zadarskim internacionalcima. Podijeljeni na plave i zelene na skraćenom travnjaku obje momčadi sastavljene od devet igrača borile su se kao lavovi jer prestiž za Zadrane nikada nije bio mali motiv. Ovoga puta pobijedila je plava momčad, ali za dlaku. Trener Pinčić nakon utakmice nije krio zadovoljstvo prvenstveno zbog druženja i dobre atmosfere,a najavio nam je još ovakvih utakmica.
– U nedostatku pripremnih ogleda odigrali smo danas (op.a. subota) međusoban ogled koji je bio na tragu prvenstvenog. Po ozbiljnosti zaista je bilo predobro gledati ove momke na koji način treniraju i na koji način igraju..Sljedeći tjedan imamo tri ogleda te u petak sraz dvije momcadi (plava i zelena) koje će biti pojačane s jos par istaknutih pojedinaca – kazao je Pinčić za kraj.
 


ZADAR (PLAVI) 4
ZADAR (ZELENI) 3


STANOVI: Sudac Josip Butić. Strijelci: 1:0 Jurić, 2:0 katuša, 2:1 Banović, 3:1 Perica, 3:2 Anić, 4:2 Bukvić, 4:3 Bugarija. Trener: Zvonimir Jurić i Marko inčić.
ZADAR (PLAVI): Pinčić, Iveljić, Zdrilić, Jurić, Begonja, Čirjak, Bukvić, Katuša, Perica.
ZADAR (ZELENI): Santini, Jerbić, Kevrić, Bugarija, Kulaš, Jurić, Surać, Anić, Banović.