Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Više sreće drugi put?

Autor:

07.07.2009. 22:00
Više sreće drugi put?

Foto: Adam VIDAS



Veći poslovni prostori daju se u zakup na deset godina, a početna cijena za davanje ponuda za zakup je 8 eura po četvornom metru na mjesec. Za manje poslovne prostore zainteresirani ponuđači morat će izdvojiti najmanje 10 eura po četvornom metru mjesečno
Dino Bailo, direktor ŠC Višnjik ponovno je raspisao natječaj za davanje u zakup 12 poslovnih prostora, koji se nalaze u sklopu novoizgrađenog zatvorenog bazena na Višnjiku u Zadru.
Na natječaj za zakup je deset manjih poslovnih prostora površine između 20 i 50 četvornih metara te dva veća od kojih jedan ima 185, a drugi 355 četvornih metara.
Veći poslovni prostori daju se u zakup na deset godina, a početna cijena za davanje ponuda za zakup je 8 eura po četvornom metru na mjesec. Za manje poslovne prostore zainteresirani ponuđači morat će izdvojiti najmanje 10 eura po četvornom metru mjesečno.
U ovom, ponovljenom natječaju, smanjene su cijene mjesečnog najma, odnosno najniža cijena koju potencijalni zakupitelj mora ponuditi. One su, prema prvom natječaju iznosile od 15 eura po četvornom metru za manje te najmanje 10 eura po četvornom metru mjesečno za veće poslovne prostore. I rok trajanja natječaja se produžio. Naime, prvi natječaj na koji se nitko nije javio, trajao je osam dana. Međutim, rok za podnošenje ponuda ovog puta je 15 dana od dana objave natječaja u javnim glasilima.
Javno otvaranje ponuda izvršit će Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja 23. srpnja u deset sati u prostorijama ŠC Višnjik. Tada će se znati jesu li novi, povoljniji uvjeti privukli ugostitelje i poduzetnike.
Inače, prema uvjetima navedenima u natječaju, u poslovnim prostorima zakupitelji će moći obavljati neku od sljedećih djelatnosti: caffe bar s terasom, prodaja športske odjeće i obuće, prodaja športskih artikala i artikala za plažu, kiosk, sandwich bar, pizza cut bar, prodavaonica power i body building proizvoda, a u najvećem poslovnom prostoru bit će moguće otvoriti fitness centar.