Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Arsenal u rock izdanju

07.07.2012. 22:00
Arsenal u rock izdanju


Mlada zadarska glazbena nada, pjevačica impozantnih vokalnih kapaciteta Elena Stella, praćena bendom Dirty Harry u petak je u Arsenalu održala drugi u nizu ljetnih koncerata petkom – „Dirty Harry & Elena Stella live”.
Svakog petka u najvećem gradskom multimedijalnom klubu održavat će se kasnovečernji koncerti u okviru kojih će izmjenjivati dvije pjevačice – Elena Stella i Martine Thomas, praćene svojim bendovima.
Kasnovečernju ljetnu arsenalsku koncertnu sezonu otvorila je pretprošli petak Elena, koja je bila zvjezda večeri i protekli petak kada je pjevala poznate rock hitove Amy Winehouse, Bob Marleya, The Doorsa i Lenny Kravitza. Izvrsno uigrana, „naoružana” prije svega glasom, a onda i šarmom i ljepotom, mlada je pjevačica još jednom pokazala da ne nosi bez razloga epitet velike zadarske glazbene nade.
Kroz svoj nastup dala je neku novu energiju poznatim hitovima spomenutih glazbenika, pokazavši okupljenima da dobra interpretacija neke pjesme ne podrazumijeva tek originalu što istovjetniju izvedbu, već neki novi i osobni vokalni „pečat”.
Elena je, kako nam je priznala, uživala u pripremi koncerta, razrađujući i svaki onaj, pa i najmanji detalj nastupa. Dakako, uz potporu svojih „momaka” Srđana Dimića na bubnju, Tomislava Vrkića na električnoj gitari, Rina Rudića na flauti i Joška Barbira na bas gitari.