Jadranske igre oduševile turiste

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Finalna igra, potezanje konopa, bila je od presudne važnosti za konačni poredak

Ekipa Lako ćemo obranila je naslov najbolje ekipe Sukošana na Jadranskim igrama i krenula na natjecateljski maraton koji je prošlog ljeta, dva dana prije fešte sv. Kasijana u kolovozu, završio na HRT-u na uzbudljivom četvrtfinalu u Rogoznici.

- Jedva smo dočekali da se Jadranske igre vrate kući u Sukošan. Konkurencija je bila samo takva, okruženi dragim ljudima u publici dali smo srce, svi ko jedno. Baš to jedinstvo i timski duh doveli su našu ekipu do pobjedničkog postolja i zlatnih medalja, u jednom će dahu Andrija Smolić, kapetan pobjedničke ekipe Lako ćemo.

Jadranske igre u Sukošanu kao dio najbolje ljetne zabave na Jadranu, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe. Pjevalo se i veselilo na novoj sukošanskoj rivi kao da je jedna od najvećih pučkih fešti u ovom turističkom mjestu na obali uvale Zlatna luka.

Za turiste ove igre bile su prava atrakcija. Japanci su bili naprosto opčinjeni, a Nijemci su za suvenire pograbili majice s natpisom "Jadranske igre". Miroslav Krzyk, prvi čovjek agencije Adria Events, je kazao da je prezadovoljan.

Ljetna karavana Jadranskih igara na zadarskom području večeras (ponedjeljak) nastavlja se u Turnju, a sutra navečer u Bibinjama.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno