Od parkiranja turističkih autobusa uprihodovano 103.200 kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Na Liburnskoj obali
Odredili smo lokaciju, i to na bivšem autobusnom kolodvoru na Liburnskoj obali. U razmjeni mišljenja s turističkim djelatnicima, iskomunicirali smo odluku o naplati zaustavljanja te istu obvezu prenijeli na Obalu i lučice, kazao je Dujela
Karla BELANČIĆ
Parkiranje turističkih autobusa na nekadašnjem autobusnom kolodvoru na Poluotoku

Trebalo je strpljenja dok Hrvatske ceste završe radove na Liburnskoj obali. Privremeno rješenje stajališta turističkih autobusa na predjelu Foše nije se pokazala kao najsretnije, kazao je Robertino Dujela, pročelnik UO za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, dodajući kakoje bilo primjedbi i sugestija, da bi na koncu UO preuzeo inicijativu i odgovornost rješavanja problema parkinga i naplate zaustavljanja turističkih autobusa.
- Odredili smo lokaciju, i to na bivšem autobusnom kolodvoru na Liburnskoj obali. U razmjeni mišljenja s turističkim djelatnicima, iskomunicirali smo odluku o naplati zaustavljanja te istu obvezu prenijeli na Obalu i lučice, kazao je Dujela naglasivši kako je u prvih pet mjeseci 2019., otkad je krenula naplata, uprihodovano 103.200 kuna.

- U konačnici je Upravni odjel u suradnji s policijom i uz provedbu tvrtke za naplatu parkiranja, regulirao boravak turističkih autobusa na području Grada, poručio je Dujela naglasivši kako je dodatnu vrijednost rješenju dala i Liburnija osiguravši parking turističkim autobusima izvan Poluotoka za vrijeme boravka gostiju u povijesnoj jezgri.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)