Neka druga maturalna zabava

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Nagrađeni najbolji učenici Prirodoslovno-grafičke škole
Uz svjedodžbe podijeljene su i nagrade najboljim učenicima, učenicima koji su nagrađeni na raznim smotrama, ali i onima koji su svojim nenastavnim aktivnostima doprinijeli popularnosti škole
Maturanti Prirodoslovno-grafičke škole, generacija 2020.

U najneobičnijoj nastavnoj godini, započetoj s najdužim štrajkom prosvjetnih djelatnika, a završenoj s nastavom na daljinu, maturanti su ostali bez oproštaja i proslave završetka srednjoškolskog obrazovanja.
Iako su ostali bez svoje dugo pripremane maturalne zabave, Prirodoslovno-grafička škola Zadar se potrudila svojim maturantima barem uveličati dodjelu završnih svjedodžbi. Podjela svjedodžbi u multimedijalnoj dvorani i druženje u dvorištu bilo je puno svečanije nego inače, uz poštivanje epidemioloških mjera.
- Uz svjedodžbe podijeljene su i nagrade najboljim učenicima, učenicima koji su nagrađeni na raznim smotrama, ali i onima koji su svojim nenastavnim aktivnostima doprinijeli popularnosti škole. Važnu fazu života završili su učenici zanimanja kemijski tehničar uz pomoć njihove razrednice Gordane Kundid, zatim grafički urednici-dizajneri uz razrednicu Josipu Stipanov te medijski tehničari i web dizajneri uz razrednicu Vesnu Krnčević, rekao je ravnatelj Tomislav Grbin, koji je prilikom podjele svjedodžbi održao pozdravni motivirajući govor.
Istaknuo je da se treba othrvati globalizacijskom problemu mladih - lijenosti te životne probleme rješavati hrabro, srčano i bez straha. Poruku da umijeće življenja nije u izbjegavanju teškoća, nego u njihovu savladavanju ustrajnošću i upornošću, mladi su dočekali pljeskom.
Ravnatelj, razrednici i ostali djelatnici nazočni na svečanosti učenicima su zaželjeli svu sreću u životu. Uz tradicionalno fotografiranje ispred ulaza u školu, učenici su obećali da će ostati u trajnom kontaktu kako međusobno, tako i sa djelatnicima škole. Umalo je i ovo malo slavlje uhvatio ljetni val koronavirusa pa je ovo druženje maturanata održano u posljednji trenutak. Nije maturalna zabava, ali će je isto pamtiti cijelog života.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)