Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Konačno otklonjen kvar na kolektoru

07.08.2011. 22:00
Konačno otklonjen kvar na kolektoru


Iz tog je kolektora voda sukljala poput fontane gotovo tjedan dana, a tek jučer su nam iz Vodovoda došli popraviti kvar. Najgore je bilo gledati svu tu vodu kako otječe, a istovremeno nam voda iz slavina u kući curi tako sporo, kazao je stanar na kućnom broju 2
Stanari Ulice Michele Sanmichelija na predjelu Sinjoretovo već se duže vrijeme žale na slab pritisak vode, a da stvar bude gora nedavno je na samom početku ulice, između kućnih brojeva 1 i 2 došlo do kvara na kolektoru pa je cijela ulica bila danima poplavljena.
– Iz tog je kolektora voda sukljala poput fontane gotovo tjedan dana, a tek jučer su nam iz Vodovoda došli popraviti kvar. Najgore je bilo gledati svu tu vodu kako otječe, a istovremeno nam voda iz slavina u kući curi tako sporo, kazao je stanar na kućnom broju 2. On i susjedi kažu kako problema sa slabim pritiskom vjerojatno ne bi bilo da su cijevi postavljenje na kvalitetniji način:
– Svaki put kada ulicom prođe malo teži kamion, mi smo u strahu da će vodovodne cijevi i kolektori popucati i da taj dan opet nećemo imati vode. Sad nam je ljeti još i teže, žale se stanari ulice, ali kažu kako situacija s vodoopskrbom nije bolja ni drugima nastanjenima na Sinjoretovu. Nadaju se da će Mjesni odbor ovaj problem uspjeti progurati do nekog od gradskih vijećnika, jer kažu kako su svjesni da ni Vodovod ne može napraviti puno bez dozvole Gradskog vijeća.