Virani u borbi za međunarodno polufinale

Slika korisnika valentinam
»CITY GAMES«
Autor: 
Osma uzastopna sezona, stotine igrača i na desetine megdana u letećem vaterpolu, vodenoj košarci ili spašavanju turistkinja, pršuta i vesla
Jedna od igara - leteći vaterpolo

Nakon organizacije četvrtfinalnih natjecanja i prošlogodišnjeg  hrvatskog polufinala na borilištima uz Muja i na Trgu svetog Jure, otok  Vir dočekao je i spektakl velikog hrvatskog finala "City Games"! U četvrtak, 10. kolovoza, od 19 sati i 30 minuta nekadašnje "Jadranske igre" dat  će odgovor na pitanje: koja će momčad iz Hrvatske sudjelovati na utakmicama međunarodnog polufinala zakazanog za 24. i 27. kolovoza u Beogradu i potom na velikom glamuroznom finalu 2. rujna u Biogradu na  Moru? Virani bi željeli da to bude momčad "Vira", ali zadatak neće biti  nimalo lagan – s druge strane bit će pobjednici challengera održanih u  Belišću, Šibeniku, Okrugu, Malinskoj i Novalji. Šest najboljih za jedno  mjesto koje vodi prema međunarodnom polufinalu natjecanja  momčadi iz 12 europskih zemalja.

"Ovogodišnje finale moglo bi biti najuzbudljivije ikad! U finalu imamo  nove momčadi željne dokazivanja, kao i veterane koji dugo čekaju na  svoju priliku", kazao je autor projekta Miroslav Krzyk. Kada govorimo o  Viru kao domaćinu natjecanja, odnosno Općini Vir i destinacijskoj menadžment kompaniji "Vir turizam" koji se uz "Adria events" javljaju u  ulozi suorganizatora, Krzyk je birao riječi:

"Atmosfera na Viru je uvijek odlična s raspoloženim navijačima, tako  da sam siguran kako nas čeka jako lijepa večer prepuna uzbuđenja i dobre zabave. To je najbolja pozivnica svima da dođu na finale i uživaju u  City Gamesu", kazao je.

Osma uzastopna sezona, stotine igrača i na desetine megdana u letećem vaterpolu, vodenoj košarci ili spašavanju turistkinja, pršuta i vesla. Vrijeme je za veliku hrvatsku završnicu: otok Vir, 10. kolovoza, od 19  sati i 30 minuta. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno