Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Pred današnju utakmicu s Dugopoljem kreće prodaja pretplata

08.08.2018. 09:51
Pred današnju utakmicu s Dugopoljem kreće prodaja pretplata


Danas kreće prodaja godišnjih ulaznica Nogometnog kluba Zadar za sezonu 2018./19. Službeni početak prodaje je u 17.30 sati na blagajni stadiona Stanovi, uoči pripremne utakmice protiv Dugopolja, koja je na rasporedu u 18 sati.
– Nakon prošlogodišnje prve pretplatničke kampanje u povijesti Kluba, koja je naišla na odličan odaziv najvjernijih navijača te ulaska u viši rang, ove sezone nastavljamo s novim akcijama i projektima. Od danas će svi navijači i ljubitelji nogometa u našem gradu moći kupiti godišnju ulaznicu i tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova na svim domaćim utakmicama u sezoni 2018./19., uz značajnu uštedu – kaže Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću zadarskog drugoligaša.
Cijena pojedinačne ulaznice za utakmice u Drugoj HNL ove sezone bit će 25 kuna. Cijena godišnje ulaznice iznosi 250 kuna, a članovi kluba, uz predočenje članske iskaznice za 2018. godinu, ostvaruju 20% popusta, odnosno plaćaju 200 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dvoje ili više članova iste obitelji.
– Podsjećamo da članom se NK Zadra može postati bilo kada. Inače, sve informacije vezane uz pretplatničku kampanju, kao i ostale novosti iz kluba, mogu se pratiti na našem portalu i društvenim mrežama. Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra na ovaj način mogu uštedjeti i više od 40% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima, kao i prije domaćih utakmica na blagajni ispred istočne tribine.
Posebnost ovogodišnje pretplatničke kampanje bit će i izgled godišnjih ulaznica.
– U godini osvajanja svjetskog srebra odlučili smo izgled ulaznica posvetiti našim sportskim junacima poniklima u školi nogometa NK Zadar. Tako se na stražnjoj strani iskaznice nalazi fotografija sa Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojoj Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković drže hrvatsku zastavu s natpisom Zadar, uz naslov: Dom svjetskih viceprvaka – zaključuje Morović
Početak natjecanja u Drugoj HNL zakazan je za petak 24. kolovoza, kada Zadar očekuje gostovanje kod Hrvatskog Dragovoljca, a prva domaća utakmica na rasporedu je u subotu 1. rujna, kada na Stanove stiže Šibenik.