U KK Zadar stiglo još jedno pojačanje, potpisao Malcolm Grant

Slika korisnika valentinam
Slaže se momčad
Okupljanje momčadi i početak priprema zakazano je za četvrtak, 16. kolovoza
Malcolm Grant

Malcolm Grant, 30-godišnji Amerikanac koji igra na poziciji  organizatora igre, novo je pojačanje KK Zadar. Iskusni Amerikanac  prošlu sezonu je proveo u redovima litavskog Nevežisa i kazahstanske  Astane gdje je u prosjeku bilježio učinak od 11,5 koševa i 2,5 asistencije  po susretu u regionalnoj VTB ligi.

Grant je sveučilišnu karijeru započeo na Villanovi, da bi se nakon jedne sezone prebacio na Miami gdje je nastupao do 2012. godine.  Košarkaški put nastavio je u Europi, potpisavši za ciparski APOEL. Potom je četiri sezone proveo u Australiji i Kanadi, da bi se vratio na stari  kontinent gdje je nosio dres švedskog kluba BC Lulea i slovenskog Tajfuna. Sa Zadrom je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Riječ je o iskusnom igraču, organizatoru igre koji je ujedno i vrlo dobar šuter. U napadu je kreativan, a ne boji se preuzeti odgovornost kada se lomi utakmica. Podjednako je dobar i u obrani te svakako očekujem da bude jedan od nositelja igre naše momčadi u narednoj sezoni",  naglasio je sportski direktor Zadra Branimir Longin.

Momčad za sljedeću sezonu sada je već gotovo sastavljena jer su pod  ugovorom Bašić, Božić, Brzoja, Erslan, Grant, Krajina, Little, Marić, Planinić, Špralja, Vuković i Tomas, a očekuje se i pojačanje na poziciji centra.

Okupljanje momčadi i početak priprema zakazano je za četvrtak, 16.  kolovoza.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno