Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

[FOTOGALERIJA] Modeli koji će svaku ženu učiniti seksi

08.08.2019. 14:15
[FOTOGALERIJA] Modeli koji će svaku ženu učiniti seksi


Modnom revijom na Kalelargi, održanom u srijedu ispred GUMA kluba, zadarska modna dizajnerica Ella Dušević, nakon desetogodišnje stanke, ponovo se prezentirala javnosti. Ella se ovaj put odlučila za kolekciju t-shirt majica, kupaće kostime rađene u macrame, ripped i schredded tehnikama i macro bathing haljine, upotpunivši navedeno i gumenim nakitom za plažu. Događanje je vodio Ivica Štorić, a pistom su se "prošetale" u najvećoj mjeri finalistice prije mjesec dana održanog izbora za Miss Zadarske županije predvođene aktualnom misicom Ivom Mijolović u društvu nekih zadarskoj javnosti poznatih manekenskih lica poput Anite Maričić, Antonie Grubić i Silvije Beretin koja je, iako se povukla sa scene i otišla živjeti u Njemačku, posebno za ovu priliku došla natrag u rodni grad te sa sobom na pistu dovela i sinčića.
Reviju je otvorila jazz pjevačica Martine Thomas kao dizajneričina muza i zaštitno lice kolekcije naziva "Fleek". Iako na pragu pedesete Martine je svojom pojavom zasjenila i mnogo mlađe te večeri angažirane joj kolegice, suvereno prodefiliravši pistom, vrlo upečatljivo demonstrirajući kako je nova Ellina kolekcija primjerena, kako mlađim, tako i onim malo zrelijim djevojkama/ženama.
Kako je to izjavila pred događanje, a i prije, na prvom javnom predstavljanju dijela kolekcije, u Zadarskom listu prije nekoliko tjedana, Ella se nikada nije zaustavila na uhodanim stazama već je i ovaj put hrabro odlučila zakoračiti u nepoznato, odlučivši se za nju do još svega godinu dana prije tri nepoznate tehnike.
No, spretna, ambiciozna i vješta, dizajnerica je vrlo brzo savladala spomenute tehnike i dizajnirala popriličan broj modela, vođena, kako se moglo vidjeti, idejom da svaku ženu učini seksi. Kolekcija je bila gotovo pa sva u seksi crnim bojama, modeli su bili uski, a razrezi provokativni. Taman onako kako to današnje tržište traži, posebice među mlađim djevojkama pa je gotovo svaki izlazak modela na pistu bivao popraćen glasnim pljeskom.
A kako događanje nije bilo tek modno s obzirom da je pred reviju održan i koncert Elene Stelle već i turistički atraktivno što se moglo vidjeti po mnoštvu turista koji su se okupili pred pistom, dobre atmosfere svakako nije manjkalo. Očekivali su to vjerojatno i u Turističkoj zajednici grada Zadra koja je bila pokrovitelj događanja. Za animaciju se pobrinuo i Štorić, izbacujući jednu za drugom šaljive dosjetke, ne zaboravivši više puta ponoviti i to kako je kolekcija prodajna, te večeri po promotivnim cijenama od 375 kuna po komadu.