Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Lijepo, atraktivno i sadržajno

07.09.2010. 22:00
Lijepo, atraktivno i sadržajno


S početkom nove školske godine Univerzalna sportska škola Dite zadarsko koja se nalazi na Bokanjcu otvara svoja vrata novim polaznicima. Nakon uspješne sezone u kojoj je kroz školu prošlo sedamdesetak zadarskih školaraca, možemo zaključiti da su svi polaznici uspješno savladali program što su i potvrdili postignutim rezultatima prilikom obaveznih antropoloških mjerenja i na natjecanjima koja su strogo prilagođena sposobnostima i dobnoj kategoriji mlađe školske dobi.
– U protekloj školskoj godini ostvarene su sve planirane aktivnosti od kojih izdvajamo i djeci najzanimljivije igre na snijegu, koje su bile svojevrsna priprema za provedbu škole skijanja za ovu godinu. Obavezan program škole plivanja, škole atletike, gimnastike, skokova u vodu, borilačkih sportova i ostalih timskih sportova s loptom. Osim djeci atraktivnog trampolina koji nam služe za razvoj kvalitativnih motoričkih sposobnosti, ove godine uveli smo i nove sadržaje od kojih izdvajamo Bungee-akrobatski pojas i gimnastičke karike koji će dodatno upotpuniti naš program. U našoj školi sva djeca mlađe školske dobi imaju mogućnost razvijanja svojih potencijala do optimalnih razmjera, a sustavnim su praćenjem selektirani u homogene skupine. Veliki projekt Univerzalne sportske škole ostvaren je 12. lipnja u suradnji s City Gallerijom pod nazivom Sportske igre u City Galleriji kojima se ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Na ovim igrama sudjelovalo je više od sto zadarskih mališana koji su se okušali u raznovrsnim igrama. Zadovoljni roditelji bili su velika podrška u ostvarivanju naših ciljeva te su nam i ove godine iskazali povjerenje upisom svoje djece – ističu voditelji Venci Longin i Vladimir Menčik.
 


Upisi


Upisi u školu su u tijeku, a sve potrebne informacije možete provjeriti na web stranici www.ditezadarsko.hr na stranicama facebooka pod grupom univerzalna sportska škola Dite zadarsko i na treninzima svakim danom od 19 sati.