Brendiranje Nina kao romantičnoga grada se nastavlja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Frane PAVIĆ
Nin i okolica puni su zanimljivih motiva

Turistička Zajednica Grada Nina provodi fotonatječaj pod nazivom "3. Međunarodna revija turističke fotografije - romantični Nin".

Motivi za fotografije su magični Nin, aktivni turizam u Ninu, ptičji svijet, biljni svijet, apstraktni Nin i godišnja doba u Ninu.

Fotografije je potrebno nazvati na sljedeći način: ime-prezime-naziv fotografije-adresa- email i kontakt telefon ili mobitel.jpg.

Fotografije poslane na natječaj ne smiju se obilježavati vodenim žigovima, potpisima, oznakama ili nekim drugim identifikacijskim obilježjima autora jer će u suprotnom biti diskvalificirane.

Autori mogu prijaviti maksimalno tri fotografije.

Vrijeme nastanka fotografija nije ograničeno te se prihvaćaju fotografije snimljene 2015. godine i one snimljene ranije.

Samostalna izložba pobjednika

Dvadeset fotografija bit će odabrano od strane stručnog žirija te izloženo u galerijskom prostoru Nina u 2015.

Glavna nagrada natječaja također podrazumijeva samostalnu izložbu autora prema njegovoj želji koja će biti uvrštena u program izlagačke djelatnosti Turističke zajednice grada Nina.

Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora tih fotografija, ali Turistička zajednica grada Nina zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija na svojim internet stranicama, uključujući i facebook stranice, zatim u časopisima i pravo vlasništva nad uvećanim reprodukcijama fotografija koje će biti izložene te se obvezuju sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja na izložbenim postavima i u promidžbene svrhe u svim digitalnim, tiskovnim i televizijskim medijima, a koje se tiču foto natječaja u organizaciji Turističke zajednice grada Nina.

Organizatori zadržavaju pravo na eventualne izmjene pravila natječaja o kojima su dužni pravodobno obavijestiti javnost.

Svi autori koji se prijave na natječaj potvrđuju da prihvaćaju sva gore navedena pravila sudjelovanja.

Uvjeti natječaja

Sudionici ne plaćaju participaciju za sudjelovanje na natječaju.

Fotografije se šalju na jedan od načina: putem e-maila, na CD-u, DVD-u ili na USB sticku poštom ili u uredu Turističke zajednice Grada Nina. Propisana veličina fotografije je 2-3 MB, 300 dpi. Natječaj je nagradnog karaktera, a nagrađuju se 5 najboljih fotografija prema ocjeni žirija. Žiri natječaja čini 5 članova. Članovi žirija ne mogu sudjelovati u natječaju. Natječaj je otvoren za sve koji se bave fotografijom, bilo profesionalno ili amaterski.

Natječaj traje od 1. lipnja 2015. do 10. rujna 2015. godine, zaključno do ponoći toga dana. Imena finalista za izlaganje bit će objavljena na internet stranicama, uključujući i facebook stranice Turističke zajednice grada Nina.

Autori najboljih fotografija odlukom stručnog žirija osvojit će vrijedne nagrade - fotoaparat vrijednosti do 3.500 kuna, romantični vikend za 2 osobe u predsezoni 2016., romantični poklon paket proizvoda Solane Nin, 2 butelje vina iz romantične okolice - Kraljevskih vinograda ili romantični fotoalbum.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno