Pedofilu 19 mjeseci zatvora zbog napastovanja četvero djece

Slika korisnika admin
Ponašanje ovog predatora kod djece je izazvalo prepast

Zbog kaznenog djela spolnog iskorištavanja djece mlađe od 15 godina, sutkinja Općinskog suda u Zadru Iva Lovrin 48-godišnjeg zadarskog beskućnika podrijetlom iz BiH osudila je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i sedam mjeseci.

Na teret mu se stavljalo da je napastovao četvero djece u listopadu prošle godine u neposrednoj blizini osnovne škole na Voštarnici. Nakon provedenih dokaznih radnji, sutkinja Lovrin proglasila ga je krivim i za svako djelo mu odmjerila po šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, što je na koncu preinačeno u jedinstvenu kaznu od 19 mjeseci koju će ovaj, već osuđivani silovatelj i pedofil, provesti iza rešetaka.

Optužnica ga je teretila da je 13. listopada 2014. oko 16 sati došao u dvorište u Ulici Put Murata u Zadru gdje su se igrala djeca za koju je znao kako nisu navršila 15 godina i radi zadovoljenja svog spolnog nagona nad četvoro njih izvršio bludne radnje. Jednom muškom djetetu prišao je, posjeo ga sebi u naručje milovao po trbuhu i poljubio u obraz. Jednoj djevojčici potom je, usprkos protivljenju, pomogao da se uspne na stablo tako što ju je uhvati oko struka, podigao i poljubio u obraz, a potom je jednako postupio prema još dvije djevojčice što je kod sve četvoro djece izazvalo prepast.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU...
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno