Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

“Bili” konačno na Stanovima

08.10.2018. 18:51


U srijedu u 18 sati na Stanovima odigrat će se prijateljska utakmica između Zadra i prve momčadi splitskog Hajduka. Svega četiri dana nakon prvenstvene pobjede protiv druge momčadi kluba s Poljuda, Zadrani će ponovno odmjeriti snage sa Splićanima, no ovaj put s prvim sastavom kojega vodi Zoran Vulić.
S obzirom da je ovo prvi susret Zadra i Hajduka nakon više od tri godine, očekuje se i veći broj gledatelja pa iz kluba pozivaju navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice, kako bi se izbjegla veća gužva na ulazu pred sam početak utakmice.
Ulaznice se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti sutra i srijedu od 7 do 15 sati u kluba te sat i pol prije početka na blagajni stadiona Stanovi. Godišnji pretplatnici NK Zadra ulaze, kao i na prvenstvene utakmice, uz predočenje svoje godišnje ulaznice. Inače, posljednju utakmicu Zadar je protiv prve momčadi Hajduka odigrao 3. svibnja 2015. u sklopu 32. kola Prve HNL. "Plavi" su tada slavili s 2:0 golovima Frane Ikića u 16. minuti te Ivana Krstanovića u 92.