Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Izloženi vino, sol, mreže, paštete

Autor: Jelena Miloš

07.11.2008. 23:00
Izloženi vino, sol, mreže, paštete

Foto: Sebastian GOVORČIN



Na zajedničkom štandu hrvatskih gospodarskih komora, izložili smo uzorke “Rose” benkovačkog vina, ninsku sol u različitim varijantama, razne uzorke mreže te razne paštete, rekao je Pedišić


Na jučerašnjem 11. obrtničkom i gospodarskom dvodnevnom sajmu u Križevcima, predstavila se i HGK-Županijska komora Zadar, i to na zajedničkom štandu gospodarskih komora Hrvatske.
U središtu Križevaca, na Trgu sv. Florijana u četiri paviljona i preko 4.000 četvornih metara, zadarska Županijska komora predstavila se s tvrtkama iz naše županije, među kojima su bile Vigens, Solana Nin, Adria, Badel 1862. – Vinarija Benkovac i Tvornica mreža i ambalaže.
Viši stručni suradnik u Odjelu za poljoprivredu zadarske Županijske komore Petar Pedišić, naglasio je da je 11. obrtnički i gospodarski sajam od izuzetne važnosti za sjever Hrvatske, o čemu svjedoči i dobra posjećenost već pri otvorenju sajma.
– Na zajedničkom štandu hrvatskih gospodarskih komora, izložili smo uzorke “Rose” benkovačkog vina, ninsku sol u različitim varijantama, od klasične soli za domaćinstvo do mirisne soli za kupanje, zatim razne uzorke mreže koje je predstavila Tvornica mreža i ambalaže i na koncu je Adria, predstavila paletu proizvoda s raznim paštetama u dosta atraktivnoj ambalaži, rekao je Pedišić dodajući da je Vigens, tvrtka za prizvodnju organskog gnojiva prezentirala način rada, naglašavajući da je Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima, zapravo općeniti sajam koji obuhvaća široku paletu poljoprivrednih i obrtničkih proizvoda.