Izloženi vino, sol, mreže, paštete

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
solananin4
Sebastian GOVORČIN
Ninska sol bila je na 11. obrtničkom i gospodarskom sajmu

Na jučerašnjem 11. obrtničkom i gospodarskom dvodnevnom sajmu u Križevcima, predstavila se i HGK-Županijska komora Zadar, i to na zajedničkom štandu gospodarskih komora Hrvatske.

U središtu Križevaca, na Trgu sv. Florijana u četiri paviljona i preko 4.000 četvornih metara, zadarska Županijska komora predstavila se s tvrtkama iz naše županije, među kojima su bile Vigens, Solana Nin, Adria, Badel 1862. - Vinarija Benkovac i Tvornica mreža i ambalaže.

Viši stručni suradnik u Odjelu za poljoprivredu zadarske Županijske komore Petar Pedišić, naglasio je da je 11. obrtnički i gospodarski sajam od izuzetne važnosti za sjever Hrvatske, o čemu svjedoči i dobra posjećenost već pri otvorenju sajma.

- Na zajedničkom štandu hrvatskih gospodarskih komora, izložili smo uzorke "Rose" benkovačkog vina, ninsku sol u različitim varijantama, od klasične soli za domaćinstvo do mirisne soli za kupanje, zatim razne uzorke mreže koje je predstavila Tvornica mreža i ambalaže i na koncu je Adria, predstavila paletu proizvoda s raznim paštetama u dosta atraktivnoj ambalaži, rekao je Pedišić dodajući da je Vigens, tvrtka za prizvodnju organskog gnojiva prezentirala način rada, naglašavajući da je Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima, zapravo općeniti sajam koji obuhvaća široku paletu poljoprivrednih i obrtničkih proizvoda.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno