Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Rock klasici digli publiku na noge

07.11.2010. 23:00
Rock klasici digli publiku na noge


Zoran Mišić i New Found Power te Juraj Jurlina i Vilibald Kovač izvedbama rock klasika raspametili su većinom mlađu publiku na koncertu u klubu Arsenal. Uz malo zakašnjenje koncert je započeo Mišićevom izvedbom legendarne pjesme Led Zeppelina “Rock ‘n Roll”, a redale su se pjesme AC/DC-a “Highway to hell” i Motorheada “Ace of spades” te domaća “Oluja” od Opće Opasnosti koju je Mišić najavio rječima “ako se sjećate ove pjesme iz onog nesretnog showa”. Nakon Mišića na scenu je stupio samozatajni Juraj Jurlina te otpjevao pjesme Lenny Kravitza “Are you gonna go my way” i Laufera “Budi moja voda”, a najveći vrisak zasluženo je dobio Vilibald Kovač koji je u maniri velikog rockera na gitari odsvirao i otpjevao “Treba mi nešto jače od sna” od Opće Opasnosti te “Smoke on the Water” od Deep Purple. Zoran Mišić vratio se na pozornicu te izveo još nekoliko pjesama, a među njima bila je i njegov singl “Gdje si sad”, a najavio nam je i skori ulazak u studio te snimanje albuma prvijenca.
– Ne vjerujem da ćemo ovoliko često ići na gaže, 17. ulazimo u studio i idemo snimati vokale za novi singl koji bi trebao biti gotov do kraja mjeseca, a snimat ćemo i spot. Što se tiče novog singla, mogu reći da će biti malo brži i energičniji od “Gdje si sad”, a najbolje je da publika procjeni kakav će biti, kazao je Mišić dodajući kako se novi singl zove “Izgubljeni raj”, dok za album još nemaju ime.
Kako nam je rekao prezadovoljan je i suradnjom s novim bendom New Found Power.
– Mogu reći da smo četvorka, ali radimo dobru atmosferu i u kombiju i na stageu i dosta smo povezani te se nadam da će ova suradnja i potrajati, kazao je Mišić.
Jedini problem ovoga koncerta bio je što to veliki dio publike nije mogao dočekati kraj, jer im je zbog godina izlazak dopušten do 23 sata.