Do kraja godine ističe oko 50.000 iskaznica za osobe i vozila

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
Obavijest otočanima za izdavanje novih otočnih iskaznica
Korisnici svoje zahtjeve za produljenje, odnosno izradu novih otočnih iskaznica mogu podnijeti u poštanskim uredima najranije 90 dana prije isteka postojeće iskaznice
Adam VIDAS
Otočani se pozivaju da provjere rok valjanosti svojih iskaznica

Agencija za obalni linijski pomorski promet ponovno poziva sve otočane da provjere datume valjanosti svojih otočnih iskaznica za povlašteni prijevoz u obalnom linijskom pomorskom prometu te da na vrijeme predaju zahtjeve za izdavanje novih otočnih iskaznica.

Naime, do kraja 2019. godine ističe oko 50.000 iskaznica za osobe i vozila koje su izdane 2014. godine, a do sada je u poštanskim uredima zaprimljeno manje od četvrtine zahtjeva za produljenje. Korisnici svoje zahtjeve za produljenje, odnosno izradu novih otočnih iskaznica mogu podnijeti u poštanskim uredima prema popisu najranije 90 dana prije isteka postojeće iskaznice.

S otočnim iskaznicama kojima je istekao rok važenja korisnici neće moći ostvariti pravo na povlašteni prijevoz za osobe i vozila stoga je ključno da izrade nove otočne iskaznice kojima će ostvarivati pravo na povlašteni prijevoz.

Na poveznici se nalazi popis poštanskih ureda u kojima korisnici mogu predati svoje zahtjeve za otočne iskaznice, a koje će im u roku tri tjedna biti isporučene u poštanski ured u kojem je zahtjev podnesen. Korisnici su dužni preuzeti pristiglu otočnu iskaznicu u poštanskom uredu. Za sve informacije korisnici se mogu obratiti Agenciji za obalni linijski pomorski promet na kontakt telefone 021/329-371 i 021/329-372 ili e-mailom na adresu: info@agencija-zolpp.hr

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno