Božidar Kalmeta jedini kandidat za predsjednika ŽO HDZ-a

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Objavljene liste kandidata za izbor predsjednika i potpredsjednike stranačkih odbora
Za potpredsjednike ŽO HDZ-a natječu se Martin Baričević, Josip Bilaver, Ivana Dević, Jure Fabijan, Branko Kutija, Milivoj Kurtov, Božidar Longin i Željko Šoša
Arif SITNICA
Neće imati protukandidata na ovogodišnjim unutarstranačkim izborima - Božidar Kalmeta

Objavljene su liste kandidata za izbor predsjednika i potpredsjednike županijskog odbora te gradskih i općinskih odbora HDZ-a Zadarske županije na unutarstranačkim izborima koji će se održati 22. studenoga. Županijski odbor bira predsjednika i četiri potpredsjednika, gradski odbori biraju predsjednika i tri potpredsjednika, a općinski odbori biraju predsjednika i dva potpredsjednika.
Za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a jedini se kandidirao Božidar Kalmeta, dok se za potpredsjednike natječu Martin Baričević, Josip Bilaver, Ivana Dević, Jure Fabijan, Branko Kutija, Milivoj Kurtov, Božidar Longin i Željko Šoša. Za predsjednika Gradskog odbora Zadra također je podnesena samo jedna kandidatura i to Šime Erlića, a za potpredsjednike će biti izabrani Branko Dukić, Bruno Milin i Elvira Sterle.
Dvoboj se očekuje na izborima za predsjednika Gradskog odbora Biograda za koje mjesto se natječu Ante Mitrović, Šime Mršić i Melanija Ražov Radas, dok su se za potpredsjednike kandidirali Toni Bogdanić, Ivan Knez, Ivana Stamičar, Jurica Vidaković i Branimir Zorica. Slično će biti i na izborima za Gradski odbor Benkovca za čijeg predsjednika su se kandidirali Tomislav Bulić i Stanko Čirjak, a za potpredsjednike Branko Arbanas, Tomislav Klarica i Marija Orlović Kolčeg
Jedina kandidatura za predsjednika Gradskog odbora Nina je ona Tomislava Ćurka, dok se za potpredsjednike natječu Marko Burela, Ines Jakovčević i Ante Peroš. Dvoboj je i za predsjednika Gradskog odbora Paga za koji su se kandidirali Veljko Pernar i Stipe Žunić, a za potpredsjednike Ante Čemeljić, Jasna Magaš i Branimir Paro Vidolin. Ante Župan se jedini kandidirao za predsjednika Gradskog odbora Obrovac, a za potpredsjednike se natječu Slobodan Jurjević, Marin Klanac, Gordana Renić i Grga Šoša.
U još šest općina također ima po dvoje kandidata za predsjednike općinskih odbora. U Bibinjama se natječu Šime Sekula i Ivan Šimunić, u Sukošanu Tomislav Dražić i Milan Ročak, na Viru Rajko Radović i Vesela Vučetić, u Pakoštanima Marin Barešić i Domagoj Kazija, u Starigradu Višeslav Dokoza i Krste Ramić te u Lišanima Ostrovičkim Ivica Musić i Tomislav Radaš.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4 (3 glasova)

Komentari

Slika korisnika mete
Gle čuda. Don Dariju nema se tko suprostaviti. Vijest dana!
Slika korisnika mete
Plenkoviću, evo ti još jednog za kojeg kažeš da nema veza sa sadašnjim HDZ-om. Ako nije pravomoćno osuđen nije ni pravomoćno oslobođen. Da je kojim slučajem "farbao tunele" u Kini pa mu tamo sudili zna se di bi bio. Ovako jedini kandidat.