Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Park prirode Vransko jezero sudjeluje na virtualnom WTM sajmu u Londonu

08.11.2021. 13:04


Park prirode Vransko jezero, u sklopu projekta »Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero«, sudjeluje virtualno na najvećem i najpoznatijem turističkom sajmu World Travel Market (WTM) u Londonu,danas i sutra u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice.
Sudjelovanjem, Park prirode Vransko jezero, će predstaviti svoju ponudu na virtualnom štandu i pozicionirati vidljivost objavom promotivnih sadržaja na WTM-ovoj interenetskoj stranici. Na taj način promovirat će se turistička ponuda Parka koja je obogaćena dodatnom infrastrukturom, promotivnim materijalima i filmom, opremom za posjetitelje i za edukaciju kroz navedeni projekt.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva »Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode«.
Ovaj vodeći svjetski sajam turističke industrije ove godine se vratio kao hibridni događaj koji je osmišljen oko ideje ponovnog okupljanja svih relevantnih dionika svjetske turističke industrije.
Nakon ogromnog uspjeha prošlogodišnjeg virtualnog WTM-a, ovoga puta organizatori sajma donose najbolje iz oba svijeta te se sajam održao i uživo u ExCel Centru u Londonu od 1. do 3. studenog.
Ovogodišnji sajam održava se pod sloganom Reconnect. Rebuild. Innovate. s ciljem da se svi u industriji putovanja ponovno povežu sa svojim kolegama i zajedno obnove svoja poslovanja.