Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

S gradilišta ukrali oko 150 metara bakrenog kabela

08.11.2021. 10:55


Teška krađa
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri hrvatska državljanina, u dobi od 33, 25, 24 i 18 godina, koje se sumnjiči da su s ciljem pribavljanja nepripadne materijalne koristi, u ponedjeljak, 01. studenog s gradilišta na Gaženičkoj cesti u Zadru otuđili oko 150 metara bakrenog kabela u vlasništvu trgovačkog društva.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv četvorice osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela Teška krađa.


Neovlaštena proizvodnja i promet drogama
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega su pronađene četiri PVC vrećice u kojima se nalazilo ukupno oko 92,7 grama droge marihuana, te ukupno oko 5,3 grama droge amfetamin tzv. „speed“, pakirano u četiri pojedinačne PVC vrećice
Pronađena droga mu je oduzeta, a protiv osumnjičenika se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama