Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Tučnjava završila razbijenim autom, ali i kaznenim prijavama

Autor: Minja Gugić

07.12.2008. 23:00
Tučnjava završila razbijenim autom, ali i kaznenim prijavama


Zbog razbijanja automobila, odnosno policijskim rječnikom rečeno, uništenja i oštećenja tuđe imovine, šestorica mladića iz mjesta Turanj kraj Zadra zaradila su kaznene prijave, dok je još protiv trojice iz Pakoštana podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.
Naime, nakon obavljene policijske obrade nad sedmoricom mladića utvrđeno je da su oni dan ranije u subotu oko 3 sata noću napravili nered u Turnju.
Prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili, a onda su drvenim palicama poprilično oštetili automobil 20-godišnjeg mještanina.
Policajci su rasvijetlili cijelu priču utvrdivši kako je na autobusnom stajalištu zbog prijašnje svađe prvo došlo do fizičkog sukoba između 20-godišnjaka iz Turnja i 18-godišnjaka iz Pakoštana, a u njihov sukob umiješala su se još petorica mladića iz mjesta Pakoštane koji su fizički napali dvadesetogodišnjaka iz Turnja, a potom mu i razbili auto, pričinivši štetu od oko 17 tisuća kuna.
Tako je protiv šestorice mladića koji su oštetili osobni automobil 20-godišnjaku zbog toga podnesena kaznena prijava, a protiv 20-godišnjaka iz Turnja te 18-godišnjaka i 20-godišnjaka iz Pakoštana slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.