Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U Zvončiću zazvonilo tisuću malih radosti

07.12.2010. 23:00
U Zvončiću zazvonilo tisuću malih radosti


Naši mali prijatelji u Poličniku kao i oni u područnom objektu Murvica-Briševo s jednakim su nestrpljenjem, zajedno sa svojim tetama iščekivali veliki dan. Danima su čekali i propitkivali, a mnogi su imali potrebu u kutiju želja ubaciti i poneku zamjenu, kazala je Marijana Barić
Mališane Dječjeg vrtića “Zvončić” u Poličniku, kao i one u područnom objektu Murvica-Briševo i ove je godine na blagdan Sv. Nikole posjetio sv. Nikola te ispunio njihove želje i uveselio vrtićki dan.
Kako pojašnjava ravnateljica vrtića, Marijana Barić, mališani i jednog i drugog područnog objekta dugo su se pripremali za ovaj dan te danima sastavljali pisma sa svojim željama te ih stavljali u kutiju koja je naposljetku bila dupkom puna.
– Naši mali prijatelji u Poličniku kao i oni u područnom objektu Murvica-Briševo s jednakim su nestrpljenjem, zajedno sa svojim tetama iščekivali veliki dan. Danima su čekali i propitkivali, a mnogi su imali potrebu u kutiju želja ubaciti i poneku zamjenu, kazala je ravnateljica istaknuvši da su se na blagdan Sv. Nikole svi zajedno okupili u vrtiću, uz pjesmu, ples i prigodni igrokaz.
– Mališani su sa sv. Nikolom zapjevali. Poneki su se našli u njegovu krilu i zasigurno sa sobom ponijeli kući nezaboravne uspomene. Nas odrasle djeca su svojim širom otvorenim očima i sjajem u njima podsjetila da je sreća zaista u malim stvarima, zaključila je ravnateljica, naglasivši da se u Dječjem vrtiću “Zvončić” trude da se svaki dan dogode tisuće malih radosti koje djecu čine sretnima.