Od sutra u prodaji ulaznice za Thompsona

Slika korisnika valentinam
Spektakl na Višnjiku
Svi koji žele uživo poslušati i pogledati nastup Marka Perkovića Thompsona, sutra u subotu na dan koncerta svoje ulaznice mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 12 sati pa do početka nastupa.
MArko Perković Thompson

Sutra će u 20 sati nakon četiri godine zadarska publika ponovo imati prilike uživati u koncertnom nastupu Marka Perkovića Thompsona u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. Na zadnjem zadarskom koncertu Thompson je izvodio pjesme sa svog posljednjeg i najprodavanijeg albuma "Ora et labora" , ali i sve svoje najveće hitove pjevajući zajedno s svojim vjernim obožavateljima.

Nema sumnje da nas i ovaj put očekuje izniman glazbeno-scenski događaj praćen vrhunskom produkcijom. Posljednji put publika je tako uživala u trosatnoj svirci koja je u glas pjevala njegove mnogobrojne hitove te ga je nagradila gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Svi koji žele uživo poslušati i pogledati nastup Marka Perkovića Thompsona, sutra u subotu na dan koncerta svoje ulaznice mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 12 sati pa do početka nastupa. Cijene ulaznica su sljedeće: parter 100 kuna, tribine (slobodno sjedenje) 120 kuna i VIP tribina (numerirano) 200 kuna.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)