Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Xabi Alonso podržao Modrića

Autor: Hina (H)

08.01.2013. 23:00
Xabi Alonso podržao Modrića

Foto: FAH



Vezni igrač španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida Xabi Alonso javno je podržao hrvatskog reprezentativca Luku Modrića nakon brojnih kritika upućenih Modriću zbog njegovih neuvjerljivih nastupa u dresu Kraljevskog kluba.
– Modrić je sjajan dečko i odličan igrač. Bez ikakve sumnje on je veliko pojačanje za naš klub,” kazao je Alosno, te dodao: – Modriću nije lako, za njegovo mjesto u momčadi konkurira nekoliko igrača, a Luka se još uvijek nije posve adaptirao na novi klub i novu ligu – kazao je Alonso.
Veznjak španjolske vrste se prisjetio kako je i on prolazio sličnu ‘muku’ kada je 2009. stigao na Santiago Bernabeu iz Liverpoola. “Imao sam mnogo problema kada sam stigao u Real iz Liverpoola. Trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem na Realovu igru premda sam karijeru započeo u Španjolskoj.”
Modrić je prošlog ljeta preselio iz Tottenhama u Real za nešto manje od 40 milijuna eura, a dio medija proglasio ga je jednim od najgorih pojačanja sezone. Modrić je ove jeseni zabio samo jedan gol, Zaragozi početkom studenog, i skupio tri asistencije u 22 utakmice. Samo sedam susreta odigrao odigrao je od početka do kraja.