Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Obnova nogometaških svlačionica

08.01.2017. 23:00
Obnova nogometaških svlačionica


U sportsko rekreacijskom kompleksu Višnjika, u tzv. donjemu dijelu koji je prije nekoliko mjeseci na upravljanje preuzeo SC Višnjik, počeli su intenzivni radovi na uređenju svlačionica u maloj dvorani. Riječ je o objektu čiji su dio godinama prije koristili odbojkaši (oni su se potom izmjestili u Dvoranu Krešimira Ćosića), a jedan dio koriste klubovi iz borilačkih sportova, te NK Zadar.
– U sklopu predstojećih zahvata na obnovi atletske staze i vanjskih terena bit će i radovi čija je svrha uređenje svlačionica u spomenutoj dvorani. Svlačionice su bile derutne i nisu zadovoljavale današnji standard i zahvat je bio nužan – kaže Denis Karlović, direktor SC Višnjik.
U NK Zadar jedva su dočekali početak uređenje svlačionica.
– Naše mlade kategorije koriste terene u Višnjiku i bilo je krajnje vrijeme da im se stvore potrebni uvjeti. Potez SC Višnjik izvrstan je i pridonijet će kvaliteti infrastrukture koju koriste nogometaši – kaže Svetko Ćustić, direktor NK Zadar.
Nogometaške svlačionice doživjet će svekoliku preobrazbu.
– Sanitarni i higijenski prostor potpuno će biti obnovljeni, promijenit će se instalacije i ostalo. I električna instalacija bit će nova, a u sklopu toga prostora uredit će se i ured za trenere. Poslije završetka radova mali nogometaši imat će uvjete kakvi su danas uobičajeni – dodaje Ćustić.