"Croatia sport show" u Zadru od 3. do 5. svibnja

Slika korisnika mkvanja
Prvi međunarodni sajam sporta
Tu su još kategorije ljepota i wellness, rehabilitacija, sportska oprema za osobe s invaliditetom, inovacije u sportu i sportski turizam i ostalo. Kako je trenutačno vrijeme kad tvrtke tek formiraju svoje poslovne proračune, tako za sad ne možemo definitivno potvrditi koji će poznati svjetski brendovi izlagati na Višnjiku, rekla je organizatorica sajma i direktorica tvrtke Driope Valentina Jačan
Siniša KLARICA
Valentina Jačan, organizatorica sajma u ŠC Višnjik

Prvi međunarodni sajam sporta, inovacija i sportskog turizma „Croatia Sport Show“ održat će se u Zadru od 3. svibnja do 5. svibnja ove godine. Na sajmu, koji će se održati u ŠC Višnjik, predstavit će se proizvođači, prodavatelji, distributeri sportske opreme odjeće i obuće, opremanje sportskih igrališta i dvorana, zdrave prehrane i dodataka prehrani.

Poznati svjetski brendovi

- Tu su još kategorije ljepota i wellness, rehabilitacija, sportska oprema za osobe s invaliditetom, inovacije u sportu i sportski turizam i ostalo. Kako je trenutačno vrijeme kad tvrtke tek formiraju svoje poslovne proračune, tako za sad ne možemo definitivno potvrditi koji će poznati svjetski brendovi izlagati na Višnjiku, rekla je organizatorica sajma i direktorica tvrtke Driope Valentina Jačan.

Valentina Jačan nekadašnja je košarkašica, a danas potpredsjednica Ženskog košarkaškog kluba Zadar. Njezin otac Božo Jačan bio je nekad poznati zadarski skakač u vodu. Tvtka Driope kojoj je ova zadarska poduzetnica na čelu, službeni je desk Hrvatske gospodarske komore u Anconi. Driope Consulting inače je tvrtka koja se prvenstveno bavi realizacijom EU projekata. Njezin portfelj obuhvaća projekte vrijednosti oko 25 milijuna eura koji se realiziraju u cijeloj regiji od čega u Hrvatskoj oko 8 milijuna eura. 

Izlagači će u dvorani Krešimira Ćosića svoje proizvode i usluge predstaviti na 3.500 m2 unutrašnjeg izložbenog prostora u 3 međusobno povezane moderne sportske dvorane i na više od 10.000 m2 vanjskog izložbenog prostora. Kako nam je rekla Valentina Jačan, uvjet je da barem jedna i pol dvorana bude popunjena ulagačima što je minimum isplativosti organizacije ovakve priredbe.

Sportska ponuda za osobe s invaliditetom

- Croatia sport show je prvi međunarodni sajam sporta, inovacija i sportskog turizma u Hrvatskoj. Na sajmu će prvi put biti predstavljeni svi aspekti sporta, sve što on predstavlja i nudi, od sportske opreme i odjeće, opremanja sportskih igrališta i dvorana, zdrave prehrane, ljepote i wellness-a, rehabilitacije, inovacija u sportu pa sve do sportskog turizma.

Na sajmu će biti predstavljena i sportska ponuda za osobe s invaliditetom čime se želi iskazati jednakost i odaslati poruka da ljubav prema sportu nema granica. Croatia sport show želi objediniti sve profesionalne i rekreativne zaljubljenike u sport, zdrav i aktivan način života te na jednom mjestu okupiti potražnju i ponudu sporta, inovacija i sportskog turizma. Croatia sport show je međunarodni sajam koji će omogućiti izlagačima da predstave svoje proizvode i usluge velikom broju posjetitelja iz Hrvatske i regije, da ostvare nove kontakte i prošire svoje poslovanje, rekla nam je u kratkom razgovoru Valentina Jačan.

Kako su sportski sajmovi među najzanimljivijim sajmovima, tako se i organizatori nadaju velikoj posjeti. Po uzoru na sajam u Riminiju, želja je upriličiti i različite radionice koje bi predstavile načine kako provoditi zdrav život.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)