S dodatnom emocijom i bez mogućeg iznenađenja

Slika korisnika mkvanja
Zadar veliki favorit u večerašnjem gradskom dvoboju
Pripremamo se za utakmicu kao i za svaku drugu. Tim više što su po tradiciji u kup natjecanju uvijek moguća iznenađenja bez obzira na snagu rostera - kazao je Nazor
Zvonko KUCELIN
Tornado će i večeras stvoriti pravu atmosferu u Jazinama

Povratak košarkaša Zadra u dvoranu Jazine uvijek je događaj  koji se ne propušta, pa će i večeras vjerojatno biti tako posebno jer dvoboj s Jazine-Arbanasima ima i službenu draž s ulogom plasmana među  najboljih osam klubova Kupa Krešimira Ćosića. Iako je pobjednik više  nego izgledan tako sigurno ne razmišlja, barem naglas, strateg abaligaša  Ante Nazor. Ipak je Kup natjecanje u kojem su česta iznenađenja, a i treba gledati prema onome što slijedi ubrzo, gostovanje u Baru u nedjelju.  

- Za nas počinje novo natjecanje uz domaće prvenstvo i regionalnu ligu. Kup „Krešimir Ćosić“ samo zbog svog naziva donosi posebni emotivni značaj za Zadar, a i činjenica da našu prvu utakmicu u ovom natjecanju igramo u dvorani Jazine što također budi jednu dodatnu emociju.  Nadam se da će publika to prepoznati i napuniti dvoranu. Pripremamo  se za utakmicu kao i za svaku drugu. Tim više što su po tradiciji u kup  natjecanju uvijek moguća iznenađenja bez obzira na snagu rostera i sigurno je da će protivnik uložiti dodatni napor da se prikaže u najboljem  svjetlu. Stoga moramo ući u utakmicu maksimalno borbeno i agresivno i  nastojati u što ranijoj fazi iskontrolirati rezultat i dati što je više moguće  minuta svim igračima - najavio je Nazor utakmicu za koju će vjerojatno  poštedu dobiti Kwame Vaughn.

Što se tiče našeg sastava imamo nekih problema s  Vaughnom koji osjeća bolove u leđima i naravno već poznati peh s izbivanjem Williama  Magarytija zbog dopinga. Ostali igrači su spremni, puni naboja te ovu  utakmicu želimo maksimalno iskoristiti  i nadam se da ćemo večeras napraviti taj prvi korak u natjecanju u kojem želimo otići što je moguće  dalje - dodao je Nazor.

Premijer liga 2017./18.

Jazine-Arbanasi – Zadar 78:89

Zadar - Jazine-Arbanasi 116:94

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno