Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

U Q baru “Zaplešimo za čupavce”

09.01.2019. 11:03
U Q baru  “Zaplešimo za  čupavce”


U subotu, 12. siječnja zadarski klub Q bar organizira Humanitarni party za Zadarski azil pod nazivom "Zaplešimo za čupavce". Kako su najavili iz kluba, svirat će lokalni zadarski DJ-evi, a žanr glazbe bit  će house i tech house!
– Donacije će se prikupljati u novčanom obliku kupnjom ulaznice na  porti Q bara za vrijeme samog događaja, s minimalnom donacijom od  20 kuna, a donosimo i broj računa Zadarskog azila tako da i direktnom  simboličnom donacijom možete pomoći jer njuškicama je svaka pomoć  dobrodošla, kazali su nam iz Q bara. Info za uplatu: Udruga Održiva Zajednica – OZ, HR0423400091110971518. U opis uplate obavezno navesti:  "ZD azil".
Također, ovim putem pozvali su sve zainteresirane da, ukoliko su u  mogućnosti, doniraju i u azil odnesu potrepštine poput hrane i poslastica (suha, mokra, za odrasle pse i štence), dekica, podloga za ležanje, popluna, kućica, bilo kakve igračke za ljubimce, sredstva za održavanje higijene, punjenje plinskih boca za grijanje (pokupiti staru u azilu te vratiti  punu) i dr.
Za kraj su naglasili kako će na Facebook stranici Q bara biti objavljen i  službeni event sa svim potrebnim informacijama o donacijama i DJ-evima