U Q baru "Zaplešimo za čupavce"

Slika korisnika mkvanja
Humanitarni party za Zadarski azil
Donacije će se prikupljati u novčanom obliku kupnjom ulaznice na porti Q bara za vrijeme samog događaja, s minimalnom donacijom od 20 kuna
Filip BRALA
Svaka pomoć je dobrodošla njuškicama

U subotu, 12. siječnja zadarski klub Q bar organizira Humanitarni party za Zadarski azil pod nazivom "Zaplešimo za čupavce". Kako su najavili iz kluba, svirat će lokalni zadarski DJ-evi, a žanr glazbe bit  će house i tech house!

- Donacije će se prikupljati u novčanom obliku kupnjom ulaznice na  porti Q bara za vrijeme samog događaja, s minimalnom donacijom od  20 kuna, a donosimo i broj računa Zadarskog azila tako da i direktnom  simboličnom donacijom možete pomoći jer njuškicama je svaka pomoć  dobrodošla, kazali su nam iz Q bara. Info za uplatu: Udruga Održiva Zajednica – OZ, HR0423400091110971518. U opis uplate obavezno navesti:  "ZD azil".

Također, ovim putem pozvali su sve zainteresirane da, ukoliko su u  mogućnosti, doniraju i u azil odnesu potrepštine poput hrane i poslastica (suha, mokra, za odrasle pse i štence), dekica, podloga za ležanje, popluna, kućica, bilo kakve igračke za ljubimce, sredstva za održavanje higijene, punjenje plinskih boca za grijanje (pokupiti staru u azilu te vratiti  punu) i dr.

Za kraj su naglasili kako će na Facebook stranici Q bara biti objavljen i  službeni event sa svim potrebnim informacijama o donacijama i DJ-evima

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno