Uredit će se i dječji sportski vrtić

Slika korisnika mkvanja
Sklopljen ugovor o najmu poslovnog prostora u sklopu kompleksa u plivalištu Višnjik
Svi prostori su u niskom roh-bau tako da najmoprimci moraju uložiti dosta novaca, ali i vremena kako bi prostore stavili u pogon. Zbog ove činjenice najam je dan na rok od pet godina
Zvonko KUCELIN
Riječ je o poslovnim prostorima 2. i 3. koji su iznajmljeni zajedno

Prije nekoliko dana sklopljen je ugovor o najmu poslovnog prostora u sklopu kompleksa u zatvorenom plivalištu Višnjik.

– Riječ je o poslovnim prostorima 2. i 3. koji su iznajmljeni zajedno te ih treba urediti u jedan prostor od 70 četvornih metara u kojem bi se trebao urediti ugostiteljski objekt. Ponudu za prostor je dala tvrtka Med Slam koja će tamo urediti caffe bar, a koliko mi je poznato, prodavat će i neke prehrambene proizvode, odnosno krafne, kroasane i slično, rekao nam je Denis Karlović, direktor SC-a Višnjik.

U drugi poslovni prostor, nakon uređenja, uselit će Novi radio, dok su poslovni prostori 4, 5 i 6 iznajmljeni za organizaciju sportskih programa.

Svi prostori su u niskom roh-bau tako da najmoprimci moraju uložiti dosta novaca, ali i vremena kako bi prostore stavili u pogon. Zbog ove činjenice najam je dan na rok od pet godina, a nakon isteka roka, ukoliko se obveze ispunjavaju na vrijeme, postojeći najmoprimci imat će prednost pred drugima.

– U centralnom prostoru u bazenskom kompleksu uredit će se dječji sportski vrtić. To nam je prioritet i to želimo što prije završiti tako da su radovi već krenuli. Poslije radnog vremena u prostoru će raditi specijalizirana dječja igraonica, rekao nam je Karlović dodavši kako im ostaju samo dva neiznajmljena prostora u kojima on priželjkuje trgovinu sportskom opremom.

Inače, zatvoreni bazen izgrađen je prije 10 godina i do sada je provedeno više natječaja za najam poslovnih prostora, no u više navrata na natječaje se nije javio nitko te su ti prostori godinama zjapili prazni. Međutim, prije deset mjeseci uspješno su unajmljena tri poslovna prostora u kojima će se raditi korektivne vježbe, nakon čega je krenuo interes i za ove ostale.

Na zatvorenom plivalištu svakodnevno trenira nekoliko stotina djece u različitim vodenim sportovima. Osim toga, velik je broj i rekreativaca koji dolaze plivati. Svi oni godinama već čekaju kada će se ovi prostori urediti, a posebno se istaknula potreba za ugostiteljskim objektom. Ovo je najvidljivije prilikom održavanja raznih sportskih natjecanja kada djeca i roditelji nemaju gdje kupiti nešto za okrjepu već su osuđeni na malene aparate s kavom i slaktišima. Nakon uređenja ovih poslovnih cijela priča sa zatvorenim kompleksom konačno bi trebala biti zaokružena.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Elbahatinho
Karlovicu kolika ti je provizija pri sklapanju poslova,npr;okucnica oko tvojih kuca u Korenici,pocevsi od gumiranog predvorja,vanjske rasvjete,umjetne trave itd...