Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Hrvoje Rončević predsjednik mladeži HSP AS

10.01.2020. 10:30


Hrvoje Rončević iz Rovanjske novi je predsjednik Mladeži Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS).
​Sukladno Statutu i odlukama predsjedništva Rončević je jednoglasno izabran 27. prosinca 2019. godine. U stranci za njega kažu kako je mlad i perspektivan. Rođen je 24. prosinca 1991. godine u Rijeci, gdje je završio osnovnu školu, a srednjoškolsko obrazovanje nastavio je u Zadru. Trenutno radi kao regionalni voditelj – menadžer za tvrtku "Cameo " Zadarske i Šibenske županije. Uz poslovne obveze on je i student 3.godine poslovnog menadžmenta.


"Želim privući što više mladih, obrazovanih članova, koji su se tijekom studija i rada dokazali. Smatram da su nam upravo oni motivacija da radimo bolje i kvalitetnije.
Hrvoje Rončević


– Ovom prigodom Rončević je istaknuo kako želi privući što više mladih, obrazovanih članova, koji su se tijekom studija i rada dokazali jer smatra da su upravo oni motivacija stranci da radi bolje i kvalitetnije. Budući da su mladi nositelji promjena u društvu, ne sumnjamo da će pridonijeti uspjehu stranke HSP AS. Usprkos izazovima suvremenog života izabrali su teži put – ostanak u Domovini i borbi za nju, rekao je predsjednik ŽV HSP AS Zadarske županije Slobodan Pićo Dević. Sjednici su nazočili visoki stranački dužnosnici koji su kao zajednički cilj postavili višu razinu političkog djelovanja.