Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Poskliznule se na Maslac

Autor: Z L

08.02.2009. 23:00
Poskliznule se na Maslac


Zadarske prvoligaške odbojkašice ponovno su se poskliznule, što i nije čudno, kada su na parketu protiv sebe imale Maslac. Ona i još 11 Brođanki bile su nepremostiva prepreka za mladu zadarsku ekipu. Peti je to poraz u nizu, a nakon poraza od 3:0 u Rijeci, ni u drugome kolu nastavka ženski sastav Zadra nije uspio osvojiti set.
 Očekivani poraz Zadranki kod vodećega u ligi, pogotovo što na put nisu išle kapetan Nina Hrabrov, zbog boli u koljenu, i Leonarda Radulović, zbog školskih obveza. Prva dva seta Zadranke su relativno lako izgubile, da bi se u trećemu momčadi izmjenjivale sve do 20:20, no tada domaće igračice rade seriju od 5:0 i zaključuju dvoboj.
 – Putovali smo isti dan i došli sat i pol prije utakmice. Umor je učinio svoje, a i s nama nisu išla dva nositelja igre. Mlađe su ponovno dobile prigodu značajnije igrati, budući da nismo više opterećeni rezultatom – rekao je ukratko trener Kresoja.


 MATIJA MESIĆ – ZADAR 3:0


(25:15, 25:14, 25:20)
SLAVONSKI BROD – Gradska dvorana. Gledatelja: 100. Suci: Đurkić i Mijić (oba Osijek).
MATIJA MESIĆ: Mijić, Pilipović, Fart, Blun, Marić, Janković, Maslac, Čurić, Mikulić, Zirdum, Blaževac, Alarbović. Trener: Milivoj Lubina.
ZADAR: Banić, M. Vrkić, T. Vrkić, Lovrić, Ugarković, Zubčić, Magaš, Barić. Trener: Robert Kresoja.