Seminar o knjigovodstvu i porezu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Za sudjelovanje na seminaru nije se plaćala kotizacija te mu je nazočio veliki broj zainteresiranih

U hotelu Kolovare održan je besplatni seminar o knjigovodstvenim i poreznim propisima koji je organizirala sekcija intelektualnih usluga pri Udruženju obrtnika Zadar. Ovakvu edukaciju Udruženje obrtnika za svoje članove koji obavljaju djelatnost knjigovodstvenih usluga organizira petu godinu zaredom u namjeri da im omogući što kvalitetniju edukaciju vezanu za zakonske propise iz područja financijskog poslovanja.

Seminar je održan u suradnji s predavačima tvrtke-izdavača časopisa "Računovodstvo i financije" iz Zagreba, mr. sc. Kornelijom Sirovicom, mr. sc. Ivanom Čevizovićem i Miljenkom Cutvarićem. Program seminara obuhvatio je izlaganja na temu obračuna poreza na dohodak i poreza na dobit za 2009. godinu, obračuna poreza na dodanu vrijednost te obračuna plaća i drugog dohotka. Kvaliteti seminara znatno je pridonijela interaktivna metoda predavanja koja je omogućila uključivanje u raspravu svih sudionika. S obzirom da se za sudjelovanje na seminaru nije plaćala kotizacija, broj zainteresiranih sudionika bio je iznimno velik. Tako je seminaru nazočilo ukupno 45 osoba iz 30 knjigovodstvenih obrta, a prema rezultatima anketiranja sudionika, ovaj seminar je ocijenjen izuzetno kvalitetnim i korisnim.

U Udruženju obrtnika Zadar nastoje osigurati kontinuirano obrazovanje svojih članova pa ova edukacija predstavlja dio sveobuhvatnog programa obrazovanja unutar projekta Obrtnički edukacijski centar.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno