Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Na Narodnom trgu potpisivanje za ostavku Vlade

08.02.2011. 23:00
Na Narodnom trgu potpisivanje za ostavku Vlade


U tekstu kojeg laburisti građanima nude na potpis stoji kako se od Vlade traži da podnese ostavku jer je Hrvatsku dovela do bankrota, a građane u dužničko ropstvo, radnike pretvorila u roblje, umirovljenike u sirotinju, a nezaposlene učinila očajnima


Građani će od danas na Narodnom trgu moći potpisati pismo u kojem od Vlade traže da odstupi. Potvrdio je to Drago Čulina, predsjednik zadarskog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada.
Riječ je o akciji koju ova stranka od početka veljače provodi u nizu gradova, a u Zadru će pismo Vladi biti moguće potpisati do 15. veljače, između 9 i 12 te 16 i 18 sati. Po završetku akcije pisma s potpisima građana bit će predana Vladi, a u tekstu kojeg laburisti građanima nude na potpis stoji kako se od Vlade traži do podnese ostavku jer je Hrvatsku dovela do bankrota, a građane u dužničko ropstvo, radnike pretvorila u roblje, umirovljenike u sirotinju, a nezaposlene učinila očajnima.
U popratnom letku laburista od Vlade se traži da odstupi zbog sedam grijehova počinjenih „prvo mišlju, potom riječju, a najviše djelom i propustom”, i to zbog „oholosti u obnašanju vlasti, pohlepe za apsolutnom moći i novcem, zavisti prema vrsnijima, srdžbe na sve one koji im se ne dive, zlorabljenja drugih radi vlastita zadovoljenja i zadovoljenja najbogatijih, neumjerenosti i proždrljivosti u nezasitnoj težnji za vlašću te lijenosti ili nehaja u obavljanju poslova”.