Saslušanje Magarityja 14. veljače

Slika korisnika mkvanja
Željko Žilavec, direktor Zadra
Ne vjerujem da će se kazna odmah znati, no nakon saslušanja ćemo biti puno bliže tome jer će formalni dio biti završen. U roku od dan-dva znat će se kazna za igrača, a nažalost i za klub – kazao je Željko Žilavec, direktor Zadra
Zvonko KUCELIN
NAPOKON SASLUŠANJE - William Magarity

Saga o Williamu Magarityju je konačno počela dobijati svoje završne obrise. Nakon proteka skoro dva mjeseca od trenutka suspenzije Šveđanina zbog korištenja nedopuštenih sredstava u Zadar je stigla toliko čekana službena informacija o datumu zakazanog saslušanja na kojem će se cijela priča i definitivno rasplesti.

- Napokon smo dobili službenu informaciju da će saslušanje Williama Magarityja biti idući tjedan, 14. veljače u Zagrebu. Nezahvalno je govoriti što nas tamo očekuje. Možemo se nadati da su odgovorni ljudi prepoznali da situacija koja se nažalost dogodila nije imala veze s namjernim korištenjem nedopuštenih sredstava, već sa zdravstvenom situacijom. Ne vjerujem da će se kazna odmah znati, no nakon saslušanja ćemo biti puno bliže tome jer će formalni dio biti završen. U roku od dan-dva znat će se kazna za igrača, a nažalost i za klub – kazao je Željko Žilavec, direktor Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno